嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
) k0 e* g7 t: L& r: v直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
0 e2 Q+ [8 A3 W* g$ B5 J- @: G1 }$ ?# P4 L1 u' k5 {; Y; O
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   : f# `. Y; R+ k" g6 F
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
2 N/ K+ D  A+ _6 P: Z直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
" E1 E5 k5 U6 ~7 {3 v! b9 ?
. y2 a, N7 W: |0 Z
我也有同感
) ~* C5 N( h# E真的阳具,有溫度
3 H% k3 S7 g& b5 h在我洞子活動時,8 z7 t# w/ E0 h( ?9 c4 W
我感到自己像女生可以
( C( W' a% c2 g$ y8 O2 x3 Q' Z! w享受阴道高潮⋯⋯

想試
' `( N) w! C6 I% u2 E6 m0 Z8 S' s麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
/ O6 m& s# n5 a7 |4 |* R& E5 j
6 U9 W# C% C3 s% ^( V& f/ I( _! h# q" F
我也有同感
9 T% P9 W% y. k9 z6 \+ g$ A真的阳具,有溫度
3 z4 o0 P- d! }4 ]在我洞子活動時,
' S+ d4 w# _: v* [& W$ }) ]9 ?我感到自己像女生可以
9 n% I. u/ e" l: j( P, {享受阴道高潮⋯⋯
) r  B8 \$ k% ^" a

! H; c# A5 G, b沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 " x- N( P& e3 I' z
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   6 d. K2 R, P* j

" k. F' ^& [' A3 N/ T
% K  l4 u1 ?% T沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
) m- W* [2 q5 U$ v6 k: }1 ]# V) v

6 P$ G9 V0 o( C3 O% R9 {假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感8 V2 O# [' |& j, f7 k
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   ; o' o' i8 f' u3 w
內射
3 S' }. P3 H# g- z8 L( Y  `3 i驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
3 i2 w; c8 c  |) ^5 c2 |
6 ]5 i" m- a- o3 ]8 K- ]* O4 y
我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
. e3 D+ o9 Y$ p* Z小心傳染病........
, _& _; S8 j+ \0 h: ~, s0 B: m

1 [- h, m$ V) I9 w! r  V! W我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
$ z9 W) O1 o+ h, A內射
9 W* g$ i9 _% {% P+ N驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   7 G4 n+ }% J. m7 W" K

1 ^5 c4 ^- ~, B7 Y& U6 `2 X( u) y, `5 A
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
6 D+ ]- m( x* ]6 }' a7 N,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
0 M/ _( O- c# Z; z佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
: d! B! F/ d; |+ G4 P

7 i% G& w: r* N7 l- `: S我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   
3 i0 T# Z6 }  H( x7 z# F7 t6 h0 h男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
8 |% l1 @; \2 j3 }0 a0 I- K$ b
& t8 h6 J8 h. d% f8 F/ Z5 S你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   , W( K' C& I: K! u7 Q' j4 c& Y) E
安全是最緊要的。
2 [3 J7 q% X4 Z" G& s. a+ k6 x
% b7 ~2 C. b5 U. ?: H好多男人很貪心的
/ j( S% u. U; d9 Z" Z8 c初相識時叫吹: S7 ^2 Z) {# r) F6 [1 Z1 m3 z
之後不想用安全套,外射
5 w5 ?7 z# {7 i4 t+ x# V/ J我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   % e- ?; n. P* b6 }2 _7 }: A* m  k
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
& M- f# S3 s$ g# s8 P) M8 `# ?$ M9 q9 V' [' |4 P& E
同感的,真的阳具,( `7 _2 @4 g8 L
含時囗感也好
' ]2 p! n. ]' S: E% e會流出奌分泌
6 J* y# P5 F; D2 R我會吞下,