嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
, \! `! N; C5 M* ?) D( B& u- m+ b7 y直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
' j4 K- ]* T4 L3 z( d
2 A0 Z* c7 `* f. T4 Y: f# J$ _各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   7 ^2 q2 K" Q! Z3 z2 |& k
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
* t0 ]& U: r& I直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
3 ^6 m6 {, L* X2 g0 X2 R

y; |& S# ]! w* S) y! k我也有同感
! E+ d6 H; O2 s) Y真的阳具,有溫度
5 Y  l* i( r. F: l: y0 l- \在我洞子活動時,( V- I, i' g  \! _$ D# C
我感到自己像女生可以, C5 h1 _5 C( {  e5 j5 P, F
享受阴道高潮⋯⋯

想試 . u+ ~+ X, Z6 v; Q: |& E
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   ; w8 `1 b; Q' a4 t% O* }( P
) V; I0 t0 n; i/ b* P. M

0 N8 \2 Y4 x  K" Z+ U- X我也有同感
% B, l5 C6 I0 j& |真的阳具,有溫度
! }- D4 P3 q9 c在我洞子活動時,$ E$ j8 l* U* L$ a8 F
我感到自己像女生可以& A- c6 I8 x" @
享受阴道高潮⋯⋯
( ~5 U9 {+ \( G- X: V8 Y$ Z

0 [# D  o3 ^: [! {) E沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 , D% I3 U6 f- A0 K6 o
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
( a9 z4 o: H; g# O9 D& K6 U
6 K8 f. m8 T2 ^' u; }0 e6 n$ ^! W7 }* f7 \
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
# f+ x+ M! W, {8 L$ f! ?: H$ l3 [1 s
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
# a/ Y0 w, D+ J3 ?. M6 r,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
4 C5 E8 t8 ~# r內射 - z5 u/ g( `" O
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
$ U( }7 @3 J7 Z2 j3 ?& _4 V" _* p0 p9 d: \9 z
我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
% T5 Z! P- b7 A小心傳染病........
# }8 K5 `5 N* v8 h. z  s9 o: F, w- m+ t- u) ~7 s/ {* t" E. q
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   ( S# M: M# Q+ T" z: L
內射
* M0 H: b3 b5 r! L, x1 u驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
  _( U3 o# l+ e0 P: m
) Q0 Q) b, h( |/ `5 _* T
% [$ |* e# E- ]% l1 U% E假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感4 l" R% U' I  M% c
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
" h% s# g& H" I( m+ `6 X8 W佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
7 }' L; @+ M2 k2 U9 [$ W* A# O3 L
9 S" X4 b* C0 Z6 k
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   
% S6 Y2 X5 V1 [* s男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
, i6 u# y, |, X

. ^  T* a: {' V; V# Y- X# j你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   
+ b- i" P% N8 s1 r安全是最緊要的。
  S) g0 X( w4 P5 ~5 j  C3 g
/ L7 [1 z" H% [) ?; W
好多男人很貪心的5 D6 y( V+ @9 O7 c* C
初相識時叫吹4 t8 [. T, q  b" T  A( h
之後不想用安全套,外射0 N. Z  l$ _1 k- R
我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
' E, t+ _# Y, Y* Z男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
6 j- M* R9 R8 R" S! D- h( |
9 R7 M2 a, o- e$ U# ^; ^
同感的,真的阳具,
1 |" V$ m) H& p0 h" G$ Z* n含時囗感也好
; _( r0 z$ Y. r/ |4 D! U3 Q會流出奌分泌
, W: B+ K9 U7 c% ^6 E我會吞下,