嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
) i* V; W9 `( l# T$ f. z$ N直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。. s/ \3 W# d. m* F. `$ F* C! w; [

7 x$ H4 X( a: Y5 Z5 G  P各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   5 H5 T; _* w! ?* \$ L
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,, M  d/ W4 A3 X' M( w0 |7 J  C
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
9 N0 H* F# q* ?/ d0 J) k
; e$ N% |+ A: d2 E& u( s3 D我也有同感6 p4 q+ g0 C, k/ B9 r1 w( [' K
真的阳具,有溫度
/ C5 h2 t5 P, d( r. V4 q6 Y- b在我洞子活動時,3 g8 D3 ~1 M% ^; ?, v" T
我感到自己像女生可以
. N; I; @0 V8 w) D2 e6 ~享受阴道高潮⋯⋯

想試 0 L8 H. g1 {3 E3 U- J
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
- ~2 z0 l" E3 k5 w) I% d9 E  _  i+ ?1 n( d- x

6 g4 D! a0 n  ?" s  t4 |$ r我也有同感$ k9 X6 t9 M& n
真的阳具,有溫度7 q- e1 Z3 |6 W7 F7 w2 R1 s5 w
在我洞子活動時,$ C8 c2 o  D( n- c
我感到自己像女生可以
# P6 W8 U& i* h) L! G* k0 c; j享受阴道高潮⋯⋯
, x, C! ^  Q) l2 c: G9 ]3 x/ R3 b$ I7 ~8 L6 l* c' |( L
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 3 t% S0 ^( h. j6 T* h
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
' |) G# s0 h; k. o6 _+ Q7 T1 O4 ^5 p+ @& p$ |
9 [, u: F, b3 D8 w
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
6 N2 x5 y9 }! ^9 t9 v8 r3 m7 m: K0 w3 a$ N9 f2 L
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感6 u" `. C( P5 m. `! e! B
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   5 U: x  p2 u/ v, g2 Z/ H
內射 8 B7 i; S  ?& p: ?8 g4 D
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
+ C+ b' _9 o. K/ Z

7 v) B0 Z' y1 w. Z$ X我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
: O/ u6 p$ F3 Q" v+ m/ ~! ^" l小心傳染病........
" |/ T; Y  E! {* i. k# e1 |

3 P0 m0 `* ^6 o. k' l, K% P我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   - a5 U1 P% Y! k( [$ a+ a
內射
  X1 P8 f5 D. L2 s$ @驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   8 t8 L% V6 s) D

& |: Y; n4 |- M
8 |9 L: @8 M+ K& l+ l' U! d假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感0 k& S1 m6 h  a
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
( T6 N7 p% S" c$ _) Q. @佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
, J8 A1 F" A( o+ N3 d1 r% T; w
  Y( F  {( u$ r1 T9 l- }& c- p
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   % z0 ^3 ?# W# p& m
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
  e- B0 Z8 ~( E. V" |

4 g2 s+ c; a; b1 n' n, ]你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   
9 u+ l9 _6 \* q, l% `安全是最緊要的。
/ i$ v! J2 d- k# _, ?1 T
$ q, Q" ?8 |* E  t, n
好多男人很貪心的
/ L0 Q1 G, {  s7 Z' c初相識時叫吹+ ^  e- e* u; x2 F4 x
之後不想用安全套,外射
) Z, P  |+ ?% Y) X( L. B我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   : Z9 A1 k8 R2 a
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
! p  U, |+ V1 N  t2 W

% _* N# |8 a7 }- w/ r' P. o1 N7 o同感的,真的阳具,
% R/ l$ {. X0 R含時囗感也好5 }+ ]  u# ~7 q2 |- i
會流出奌分泌
2 s/ I, f+ D" V) z4 O我會吞下,