嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
& ?- w! E1 Y+ m( H! g1 i; D% [8 {! Z佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
6 u! I! k/ B; [: p9 R- w
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
" l5 [& ?" x4 R: L5 }. y, Z
* Z) _& V5 U' @. X
0 k1 k5 L/ I% @( \# ]好多男人很貪心的
% c* q6 Q( `' e% ]) D% _8 n7 m初相識時叫吹
! q' Y/ Y- p0 D5 `之後不想用安全套,外射4 ~3 @& R$ N- [
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
" b: v6 {; S* `& I
+ e; f" I8 }6 S, Q. R" R有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
: z% i2 Y5 d( W: ?6 m: a0 B# T) |8 e" v
那征服感。。真的很期待
5 L# I* F# P! [; m% Z
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
+ O$ D, H! N6 l/ t+ H. e2 G6 K+ Q
7 b& r5 t5 l0 Y7 r& X# n9 f3 Z
5 e- {% x! i9 u$ j有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
7 p' n+ Z6 A$ V嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   - X8 Q) H& E( e$ K6 L3 [

( ~7 H- s/ ~9 z; y$ \試過一次真係番唔到轉頭
8 r% |0 S0 x' L* B
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   
- C9 t7 [) l0 S6 Q- z7 j. e% A+ G- `: e
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
- |0 l$ ^+ a( P* J. V- K
" G" z% x$ [' P6 T$ [) v9 h9 [
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
( m* z3 c5 {3 M5 w7 e& _  w$ N# e$ m1 A% W' M" H# x3 e
9 w+ ]6 \: t5 q0 |) a) {& B
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
+ p+ U/ `; Z- u$ _. E

" X9 D( F) {! C1 e吃分泌可以7 z* J" g4 H' h: X, d
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
7 i0 n0 V1 P; y: l' y9 }$ }+ y
. P+ [6 F) \# Y/ w8 r- n" w5 C5 l* k9 w' B3 I; r* b
吃分泌可以
" Q* \5 S2 x' ?7 i  M  f6 f但精味太鯹,我吞不下
$ a7 U0 V" H$ a+ G) P
  q/ C9 V6 \! z$ Y; ]. V/ a8 I0 I# n) R那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   # F$ I) Z$ z3 S- r
6 c( _/ H7 [: T# U. U4 i. w
* O; s% X1 j+ C2 X/ k( m% z: }
吃分泌可以; j2 Z  d; o1 Q7 l. M: Q' ~9 H( C5 V
但精味太鯹,我吞不下
6 A" I% ~; V2 ~0 d
' B: K0 |% g# K2 c5 A* I0 x我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
( V4 r$ G5 r3 \0 |' b3 Q妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
% w6 v8 |& w" t直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
2 R& v+ T" _0 m: [, d1 ^# Z真的和玩具無法比
  f# L6 I! g8 M1 j0 m9 {: I( o那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   , M  j. q) Y3 e8 c, @

0 ?/ s! c' ^1 q+ S7 g4 f5 x2 o! H8 Q/ e
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
9 i% x( i9 D. Y* ?
: k  |& \2 d1 U: s我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
8 o/ O* o- Z% w5 G9 ~/ a更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   ( i8 d, E2 O- Z. \7 s8 a: E

4 h4 K  `3 J5 i, v" D! I. ~2 v3 }- Y  |1 K" y2 m
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他' m5 u3 j2 b1 u( N1 P; M
更會用點电動震蛋
  h, E& a9 k7 g% l% {4 F
; I/ y* a+ i/ X3 \
好好玩 喎
" K, ]9 Z; g' Q$ H/ Z7 C# [ (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   # n* M* p( p) o4 k7 f7 f. _

7 Z9 Y  ]$ p! g& o0 g! @6 L; Z- ~+ J, {& ?2 x3 `5 v9 R
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他' A, l) s/ W4 X; [
更會用點电動震蛋
" L# Q& H) T! Z- @" D. Q再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   + e$ T6 I8 R7 x9 L" b& M

/ j9 `$ g# }! A' s. |再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
2 k' _3 N7 t- \0 F- W7 L' W
# N7 V1 z- H7 q9 v1 t  S
playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
% N, b; i6 O1 T0 ~' W打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   % x0 u% S' e$ m: c
2 s: n1 G# @  [* ?! `: {: j$ B
0 o1 J4 e* i8 R; f7 y# P* Y
好好玩 喎 % G3 a" Q! ]6 }: B2 X4 P0 X  }7 E
(*^o^*)
5 Z$ h& p7 G8 t) T
4 z% t4 t" _" h0 e* \
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
( `) j! t  P; u* R4 P9 I7 L! Q  _& {8 D5 s! z0 I1 x' K6 m
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
' r& S- n8 P0 C
+ l9 K0 M# [7 ?! `4 C4 t/ Q% s5 k
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   7 z1 b3 k$ V6 p2 f; \. m

, {6 R' `* b" Z* k5 [! A% ]8 i7 M" o
我被插時,衣服裙是不脫
6 f" R2 o  k: t9 P3 @$ c
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
$ P9 ^. L( d3 j6 R3 k3 f3 ?$ W& ]/ s% Y& w; U

1 q9 D* c" t( i) ?震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺