嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
. `. K0 p9 L4 N! H- n) l7 k佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
& u: r3 I4 {. s) t) M+ }& q
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
; y0 ?* H' o- |& C0 `
+ N. K# |- @9 z2 z) f7 T; ]3 D8 {! S' b% Y4 Q; V
好多男人很貪心的
# s* `7 B/ J$ }# g" N初相識時叫吹. i0 r: G0 C& J& L
之後不想用安全套,外射3 {% b- g5 J/ P+ V" `% g0 W% U
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
1 t5 F, ^* m0 e/ k" _2 _/ S! O/ X- J
  m7 c; x. ^3 \& k
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   1 k' M' |' C9 [5 {
# [  c) m; \5 }- D
那征服感。。真的很期待
* d% Z6 ?' M3 R% f1 p5 g; v) I  v$ j試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   + }3 G/ z0 ]7 S0 Q6 Y8 s$ m

B$ O* [: T+ X. q6 W5 o) r7 S" c1 q! V0 R  J
9 `- s7 }8 H: L* L( D' \嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
0 U7 L" [1 e# I
# Z/ L% b) ^+ y8 S試過一次真係番唔到轉頭
2 Z, g- c5 d8 u3 K) Y; X咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   6 F, [# q7 k& K- u* b

" M1 G8 A% W9 _7 D. [2 @嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
, N% p* _: H0 D, I6 v
2 C6 _. ~" V  t9 m' @: N% n7 d- J哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
+ x  G# E, h8 Z" a9 ]. s- H7 x5 M+ _$ l1 ^  B" J+ Z2 p  y( Q
% B, d$ ^; g" z
3 h* x5 F1 R  r, l* Y$ z
" j  ?# c; \3 S. `2 C2 g, j
吃分泌可以) a) j# G8 f" F/ S  @5 Z
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
2 v- Y; ~2 W  x/ H. {9 x. m+ e  C0 y- G7 I5 }; v

2 h6 ]. L4 ^3 X4 Y$ A' s吃分泌可以
. [" G9 Z+ l) Y# f  n& H但精味太鯹,我吞不下
* k/ y  p6 h# l& X% R' m
: P$ |4 ?6 a/ t7 D% w1 v' w* M) R
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   # L9 c3 k/ d% K9 i. D. |

( R  s; v# y+ \! B) _# e8 g. Y( i$ c8 w% h: W' s, W4 t
吃分泌可以& r# {8 M" t1 Y8 ~, V3 G3 ]
但精味太鯹,我吞不下
- f1 @1 |8 l  G$ }, x  U8 [& e+ v

1 B1 u% @7 @  J) L6 @% v我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   * g3 G3 A6 Y3 m
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,4 J5 \+ z& @9 X1 o3 ?% {
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
6 m$ @: t# w, ~2 N- ?" W$ d
真的和玩具無法比# ~" x8 Y0 u# s! Y3 _
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
4 D+ T8 r; y0 j( P
+ L. G) Y9 L+ S) d3 s  t
3 T8 m2 M0 R% l+ T. q$ p我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
0 |$ a7 b5 Z4 x! `( U4 D
0 u% V; c0 w4 X1 g我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
2 h% s0 H9 _7 q' g" \/ g/ C更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   $ _- `* m: v! v3 s. @
4 G% f9 q* P5 k  q# J
& N& b5 m( i0 L, A
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
4 W2 J& M6 p9 [# k3 m更會用點电動震蛋
* ~/ @+ s3 v+ t: h, Y/ k1 ~
4 a% d( n: \9 x$ I+ q/ U0 _: @
好好玩 喎
/ D, D& n; R! \: i2 p (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   ; \, V" w% p+ K
: D) R5 J6 A% p* \, V+ A# {- M" e
. u7 W% t2 ^8 \5 n" J* b$ U5 O
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他* @1 a$ A( r6 }. R+ V7 M
更會用點电動震蛋
0 m( `8 h& v- c9 U" j再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
# g8 r$ F  u% n/ X. y" ?- ~; H' o0 Q' g$ \3 F% F9 ~# b
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
" S! ]' C$ {$ t1 Z7 X- Q
) v1 [: W$ ^6 p& E# a
playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~' X, b! a  A9 d* q5 T9 x
打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   ) Y" P' i& g  D, _$ F
2 x+ ^% n' W& z7 m2 c: w. V0 y

$ [4 W  \* C- c! q2 [$ x# X好好玩 喎
0 W% W3 K: E0 s8 C2 p0 w (*^o^*)
% E* C/ x0 I% P2 s  P8 v- v/ F
- H3 ~% M2 y8 ]1 h震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   9 q+ e" B! ~% ]
) c$ g# k8 M8 d/ q  a+ P* Y
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
# L6 F, B: v3 g& ]  z& d
% z  m% l5 S) }0 q! x我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
6 b: s) o0 p' x2 L- g, u" j  {
5 ]5 @" U" I- C. I2 C9 x9 }3 ^" c' E0 e; P' [- S4 e& b8 D% T
我被插時,衣服裙是不脫
  B3 H, B# P' l+ _2 C
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
/ D+ T+ o* M5 h. H7 X; X/ R& D& o- @+ l

5 r5 |. S; o0 }3 S; h震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺