嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
+ N( A, H* |( F, y( O* _% Y佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
6 B3 B2 i9 C. d9 ~( ^. G
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   7 v9 l  |) A+ S  L- [3 L
! w0 Y2 S) F2 F. }" J' ]
' u: e7 G# a% s
好多男人很貪心的6 |/ }: \8 i# o  }9 D% s& W
初相識時叫吹8 W( C! e) F' X7 ~! x0 Q' l) [( c
之後不想用安全套,外射2 q: V* _' K" E
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
; m9 B8 x' ^' A+ V8 Y; |+ [

* X9 z# i' N: ?3 U) g9 k$ @: @" O5 K* }有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
& j, G+ F3 m5 R6 ?) L; t" b+ `( ~: l# F& T1 j* ^4 j4 o; o, z4 i  y. B
那征服感。。真的很期待
, w0 f2 Z9 E* j, U) f0 }試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
# R  |9 \. N( c9 c, O$ N# j
; _- i7 i- j. ]/ \1 T3 ]
$ f( b( N6 T- m5 B5 @有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
7 Q6 M1 m! b+ F4 x  M  a嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
* \5 B: ~2 N% u. E2 r% Z  ^2 H1 D3 i
試過一次真係番唔到轉頭
- b" `$ M" L2 O! e) \
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   ! ?2 U' `1 x7 L% h3 s! j$ U
1 V6 i- ?5 x3 H, x5 r
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
/ K% ]9 e& t$ M
8 I: [" G% h2 W" f
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
6 `5 y! |' R; \5 l' r5 o! N
* [& {) J) G0 g3 g3 f9 R* l  r! v6 }5 H5 s
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
9 `) ^9 n4 Z% f  s+ C; j7 {5 O/ `( v' F' [& e# T6 W
吃分泌可以
; D; g6 A+ c# {9 k  W% P但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
$ j2 G- t0 g/ B9 }5 Z7 d1 u0 t: }
) |9 R. U7 |' s+ \4 l% j' S. C/ i
2 g! p' M% D: K7 w) }7 }3 N吃分泌可以% ]: g) p- ~  O8 ^
但精味太鯹,我吞不下
- z: L7 z- E. \1 z( ^7 Q+ n+ W; i7 T9 x3 W; l  v
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
5 ?: P9 k) e1 y! @
; E! T- m+ Y" a9 t+ L) j# [! i$ J1 c
吃分泌可以
: K, `5 V, t& y  x但精味太鯹,我吞不下
- K6 P# k, Q! [! u' l+ B( {6 M: o/ i$ e9 m3 }1 d" \/ z
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   # n/ Y- h8 V' ]% k& L
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,: e8 H  g& l  C- E$ v5 _* h
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
# P( J' t2 f6 R
真的和玩具無法比- @4 U7 e* s' r
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
4 ~" y8 ^" o0 h2 Z6 r7 _4 i* {6 m4 O& d) P3 [

6 L; t' G1 a9 ]1 N6 D8 z我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
. v% |: s0 C8 q& p% s" K* x1 R

+ i! L& g4 e9 S6 t7 m1 J我會包装自己,穿著裙子丝物,和他2 }. B/ J% e* `  @! P
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
+ R$ i$ c& \2 V0 V/ S& B: Y  v9 k0 J7 M9 J; l7 E8 ~3 {

) G( t4 z9 P' l. F我會包装自己,穿著裙子丝物,和他: m$ a7 X0 L' j. u1 {4 m
更會用點电動震蛋
- O+ W( }$ b2 U& X
7 Q# O4 ~8 z% u$ w' h, a好好玩 喎 ( y0 p% g  `$ z2 C7 \7 {" N/ y% E
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
" M  p" |8 V4 V# M; _5 ^- K. \! X' n& g0 u4 h# H

$ l, ^, R# x2 R: r/ S6 u我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
$ F  U3 [) Y% N! c5 E1 T更會用點电動震蛋
0 h' z0 n. n5 P4 D再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
: I/ L, j" r% ^& _- |
9 F# v2 b/ q( J3 R3 G再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
6 ?4 N7 {4 B0 }8 Z3 f* S
- m& L% O% h$ m# @4 W/ B+ S+ {
playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~9 g9 L8 [/ N2 s, u, D* I
打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
: v: O8 X6 e4 T1 |, i1 |" a% C: r+ X, p1 M- w- Z& n' z
/ n, ~& G! l9 }! g2 B0 I+ B
好好玩 喎
" G  {! L* |0 ~1 b/ e (*^o^*)
1 Z/ T9 w4 T% f

0 v! I, C" |2 v$ ?7 V1 E震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
; v) m% E- D* ~) p3 D# G
9 y# j/ t, K0 B  a再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
$ o4 g- n9 R# x9 r
+ Y9 P1 f, W: s
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
; [& P: m+ |+ q/ c' E7 S1 d* p; O- o6 l( M" ^
5 ~3 k) e0 t% {6 \3 X
我被插時,衣服裙是不脫
% c  q, x8 z$ z( i& y: V# `
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   , A- g! Z0 C. ~7 H9 ]7 q1 C% v

$ c8 Z: C# F6 @$ p3 j8 h) c3 Q$ d. K9 z0 N/ w6 j
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺