嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   7 Z: v# k6 [3 {
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
$ b, ]+ L1 Y1 o7 z& O' j那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
: @! Y! J! ]) B! x. R( h
. k& ?3 k8 M4 \, c  E6 U+ |1 X
好多男人很貪心的
' L7 h8 I% A0 F/ c1 e初相識時叫吹
: p5 C. R& t& z" C( u之後不想用安全套,外射( H8 I7 ^6 n- L: N) ]
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
% X% D; E# V4 L# J3 c

8 h* c% W- m8 y0 @有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
/ N2 e# q/ T5 B, \7 z0 z% P- w" M6 C( l/ K( j: W8 X0 Q* Y
那征服感。。真的很期待
6 j" P5 D; b  S, m3 ~7 K
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   # G2 D8 q5 Q- k% `- r
5 @2 W  A, @! X$ E& c
! \" }5 u6 w- Z- _4 R: n
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
- _3 F, w7 A5 i+ O  `' G# W, _5 S嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   % r  D/ a) _! o$ I  d
  s% m! p9 L: q$ a2 v
試過一次真係番唔到轉頭
: _+ |* c! \" I7 b6 i, S1 X8 ~咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   
4 e0 l- @6 `8 [% f" B6 g
1 B; `" n0 }* _9 h嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
/ u7 y# ]! p: D
8 V" e1 d5 y9 ^; Z- {
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   - L: b( y; t7 f
) M/ {" X) N' y4 r) S9 q+ P& n+ L

$ E% F; B3 M7 h0 l0 k有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
9 y4 U, T" H4 U9 @: z( Y
  T+ |1 P, ^$ Z8 ~( n; B
吃分泌可以( N/ ]- a9 Q) A$ G  A) X
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
% m6 T, K/ }; h6 L1 b% w* d% A4 W- N) Z8 v9 |2 _- X

* I, ?+ ]/ X: `) j/ b吃分泌可以
/ z/ r3 q$ u' S" g但精味太鯹,我吞不下
% O7 Z3 @) g- q7 n% J" [

* D# x7 y4 {; P- A) ?- x那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
* H9 `; l9 L# L% G% I, D, `& n0 B! N$ Z0 c- I' p% ?$ t. G
, ~, ~; `2 g% l
吃分泌可以
) y( Q0 f: O9 K5 w但精味太鯹,我吞不下
# R9 f( O3 E# k/ }
4 P, v* [  {, L$ N
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   ! Z  J% d. S) E9 ?; n( k2 r* f0 B: p
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,8 z, B* S$ B# M( d0 E2 ~0 c& z. W
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
/ r( y# ~+ g! G/ k
真的和玩具無法比
# G# b! t$ L/ M$ K( b- i+ v那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   ! _" ~, M+ z0 F$ W' h) Y
" D* q# E" a8 h5 N3 l9 n
1 T2 J- X, X, r: g2 D# Q" G/ _  H
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
) F7 S& U  }2 h! e' r

7 \" Q6 t. O' F( M0 `: n我會包装自己,穿著裙子丝物,和他% n( t7 R. H: S! o
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   7 q8 l$ R' T) x8 _
( t( ^7 e- c' x7 m4 ]! t5 L
! c  L' X- ]% U( W( {  F* [
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他. X2 P2 e9 Z. F  R) N. ^9 S. K9 q9 b, F
更會用點电動震蛋
) V7 Q" h/ Z; r/ K' v
- s: z7 r4 d6 y4 m; g9 f好好玩 喎
2 S9 s  H9 ^8 ?: F0 J (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   , d9 n, Q4 M# m( d. f

* Z# E3 K4 O6 w' o! @4 S" R* d1 S
7 W/ r- A' _$ \9 w$ h2 R7 G我會包装自己,穿著裙子丝物,和他3 }0 C4 V# ~4 H- S
更會用點电動震蛋
, ?8 k6 ^# h) V
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
' e; k) A9 f1 w' p. v& A. D, Z& j+ k, u5 s. @0 ^8 k, U
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
/ H& ~* z$ Z; g9 Z5 b
6 O( D9 m. |: Z; U5 qplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~! a- p! P! O" O" K
打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   ; d0 N& \3 ]6 d* q  g! t9 S
. s) T2 l( V9 Y! p0 w
! i% k$ {  I2 y, U# m( s
好好玩 喎 1 v: }/ ], {7 c! Z9 |
(*^o^*)
7 `2 i! @- f* R( z$ F) _9 A3 s% u! h" i
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   0 u% R( L/ I% u! X* i: R; R

6 j% Y5 p% E& Q0 \% Y再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
  J$ T. `  ~; |5 s% P
6 `9 o2 o; ?  Q1 H: E; h" w* T# M
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
* b6 U9 c- a6 w' U- F- w4 ~% s) L

! Q: O1 y: }7 @我被插時,衣服裙是不脫
- w+ s1 v- e0 z我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
9 P3 L: A5 }$ o, D  ?
, a/ ?; `  |5 l: @- x( k8 N$ `& E. k; o$ A9 x* g
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺