嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   0 |- z; D+ k8 G
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
6 w$ }2 B( s1 ^& W; F& o3 V7 J$ \
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
1 Z8 l8 e8 L8 y% M/ m4 A9 \; [1 d4 H
: t: ]9 E3 B2 E& v& \
; y3 L4 X+ u( ^' V好多男人很貪心的
9 i: I% w' a9 h初相識時叫吹5 y- A) n* x' D& v
之後不想用安全套,外射
# Z6 c: C8 M2 X0 \( T7 R. t我肯時又想口中出,最後又想要吞精
1 A. {$ ^4 ~) T) z0 M8 B# Y. O5 A! v

' q2 G6 j7 O# L$ w: m( |7 x8 r有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
6 h4 g/ \/ S; G% Z3 j
. R( G2 _* O/ W: k1 o# [那征服感。。真的很期待
# l/ L9 r# s# @& p7 W8 h9 o試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   4 e, v* ?" D" P. ~( b

4 I+ i" N& B, k/ O. H; `
4 l2 A6 @( \8 E& O: u+ A( W* ?有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
# {4 u# h" l4 E( c1 `
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   ) |7 p% x' ^; j
: {% ~1 U/ y$ k+ i$ S" ]
試過一次真係番唔到轉頭
6 ^3 N% I% q9 I$ _/ O咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   
0 I2 M* Q! U1 A; x7 Q5 d# |/ N# p; G% u3 H$ {- ~6 r# [
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
- m' M5 m. x) j; R$ G
# J4 v! o0 C6 x8 k; N7 n
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   5 L+ ]) L& v' t2 Q( S/ f

- ~' Z0 q2 ?; n# N) b5 y6 p2 i% f1 E% g& T  G8 k" r1 T
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
$ ?/ ]( e0 ?2 z/ H; v% y2 t
: U9 P, {% o" k. V2 W吃分泌可以* _8 q  Q6 p8 F
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   2 |( g5 P% i% u/ p* A4 i

' U  a) ~# z4 K
+ U) J$ a2 ^; ?+ K吃分泌可以, t+ y; z# T6 u0 W9 h, b
但精味太鯹,我吞不下
7 F& E/ H- {7 H4 i  J
  c, L& ]2 `" `- k9 y! c2 K0 i0 |那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表     @* r* u* \( G1 F

, E. h$ j% U$ ]3 H; O' g
% }$ c* H3 o" L) n4 ^4 _1 g吃分泌可以
- B3 m0 |$ \; S$ f! f' u5 [但精味太鯹,我吞不下
' Y9 g, \! `/ ~' b
+ w4 F1 l. S( _8 D
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   
- O1 j+ Q5 i1 W妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,3 z& e, G% N8 r, v6 i. ?
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
6 ], b* o3 I) j, d& C% N- E) D" X真的和玩具無法比7 M: C% D9 ^/ d# i9 ^. h6 y( N; X/ ^
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   : R7 |/ F- x! i# ~1 l$ l

# \( ^0 ~' Y) F$ h! Z2 k/ E6 C/ z, l
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
* Y( m+ U% Z* [8 d8 f1 f; E$ q, i9 B. i* ], z5 V, G
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他8 r, Y; t* L- L. R( g! ?/ `* L
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表     j( u  L3 A' u4 g9 E2 C
+ g0 V& |3 r/ }, A
- m& i% Z2 T& ]6 n
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他1 U3 a& s" z5 L+ q8 C  E, |
更會用點电動震蛋
1 v# I: o# J9 `4 U6 c3 }, A

, L& u* R. @; \好好玩 喎 ( {  c3 |$ Q( A0 l/ w6 M
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
' z# ~2 p1 ?3 [/ |  |: C/ x) B# I$ r

/ \+ |' n8 P. G& h9 H我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
4 R: H" g" i% B更會用點电動震蛋
- w1 ?; r+ v& p0 y& S( }再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   : n0 `/ l1 J6 T! w- a
& M) u  N$ w. c' i
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
, |( M4 k+ b' Y6 e3 E: X9 _% l, z" w( n) x9 M; ^( W4 B
playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
" o# v( z* O0 L. G5 v3 A打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
( W: i* M. l/ C! s7 U
' v/ `' K; C" Y4 O& Q+ ]1 K+ D
好好玩 喎
) M- q0 Q3 f  L: Z/ l% L$ @ (*^o^*)
8 d& v# W; Y# I+ _0 v! I
- D% P. B/ T' O0 L1 i
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   - E2 S" u6 m1 m) X  k: {  j
5 A% f, w7 O6 _6 o! u
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
; n% Y+ V0 Q3 g, N4 W( T! t
1 @) m; i) P- q我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
" u% K. D, f$ i: o" o$ Z* a* I: w! c9 s5 D1 q: Z# P
1 j/ A' |9 l0 y2 c) }
我被插時,衣服裙是不脫
- Z4 |8 B9 X& [0 E- @8 B
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   % `) c& m7 b$ ]  a
. R. o* V% A- I8 @# o7 z' Y

8 q" K8 s( e1 f3 r  x& @" E震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺