嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   - V3 g% n4 e( h( z' `5 G  G7 o/ \) L
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
/ n! R8 z; q" h  U! u* ]: k
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
" G0 `% o  x) E6 O% r" v4 e0 V" a1 u: O3 N" `: l) z7 S4 z5 J3 G2 V
: z/ D% f' x8 l- ?* ?& k- _9 x
好多男人很貪心的
' V0 T, [& }4 M( _1 D$ H初相識時叫吹
; Q8 V7 c) A& P- v% N( }之後不想用安全套,外射
6 \- \8 M! A4 }; z我肯時又想口中出,最後又想要吞精
6 _. T6 F  `9 i8 U# L
4 J* ?9 h) s, |
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
0 V! ?# S, E2 B1 r  a# [& Y# l
2 D& Q1 x* Q( g8 Z那征服感。。真的很期待
# y3 W# b2 S% P! V試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   , m5 [$ R) K1 L. Y. B" G& E% q, U

4 u- X$ m! k2 H, O4 v% g( W9 D( @$ K6 u& j" x) }
5 X, Q5 G9 t  i7 w嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
/ |5 v5 K8 L  O4 ^# A
0 S% X! E5 x8 {  c2 \試過一次真係番唔到轉頭
( N$ a6 L( a5 w+ x6 y咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   
1 D: v1 u2 o! t2 _( J9 m4 k2 V
. J( J  j. t9 |, B) C1 g* O$ e7 ^嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
0 @9 L# p9 l: T3 A  a7 L' S3 t, [, l
哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   & {3 s7 I3 a! f
; U8 M8 M6 S6 E6 U4 H. r3 w
2 N! q# |  M: k  w/ u
5 J: \) d( k2 u; i2 ~' ~# u
  y9 G* G& v2 \( Z4 |) T% o吃分泌可以; ?+ `' l: s+ F6 U7 I' o
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   4 {) T& u  `/ Y( m% K. H) D! y

4 W. L- p7 ~; o; J6 ?+ \
" G. _6 _! q9 y8 p8 n& g吃分泌可以0 P( w" K/ N* f7 c. A
但精味太鯹,我吞不下
4 \6 s3 G8 B, {- d

6 @6 R1 J) o# z: \5 f那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
% T& ~# x& S5 r" m- s/ L( {7 N" b5 b  Q  ~

8 {6 s0 T& ]5 K  T吃分泌可以
' S8 N* K, y8 g6 m1 e但精味太鯹,我吞不下
% D# r! g# H; E% s. i* W
+ Y+ j5 M  `* q* v$ e! p
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   1 _* E2 L4 b% ?+ ]/ `9 S3 K
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
) }2 s. _) e2 }; U直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
; [( ~3 P( d& ?! `7 i9 d真的和玩具無法比7 Y2 v4 _6 b3 t3 `# i' h$ x* _+ J
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
/ d1 f* O  m6 V& l% `8 w( P6 [* s
( F  J: ~+ k. P0 z
8 d" Q8 z+ o/ j7 b7 G+ m) [我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
! |' _' W! n2 \9 s) M
0 x9 \: M$ n, `3 I我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
; u$ W( E6 u' I- f更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
% p$ l7 P3 y. [+ E6 A4 R! d: y2 A2 p8 z# d
" U% u/ }! @9 t9 Y8 e$ x' Q
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他9 C9 v: t6 C/ I  W, _
更會用點电動震蛋
3 y" _6 B5 r2 ~
: t) W4 T- y" v# H, g# O  [
好好玩 喎 " A3 ~( N, a& g: e1 E$ _
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   $ R4 I+ H  }1 ~- l1 Z9 Q' L8 X

) Q* k. y4 y5 i! }  z0 C& i+ S) }6 ~& F9 j/ c; A0 s% y
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他7 x- w- M& o$ \) E" a
更會用點电動震蛋
- D; }. O6 G& A. g2 x, v再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   ) _- O+ ~# ]7 o, Q

) @/ J/ ^$ n, I& }. {再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
$ ~4 @. O- R- ~0 K7 t$ ~( Q* i/ [

! w3 L6 {9 ^* G; `playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
# V! y: H8 h/ m' y) w+ S- \打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   5 K7 x: O# U  S  Z
- R/ E' T: s$ ?! a
7 q% M" l% j; X3 b
好好玩 喎 " Q; k  d$ \* W2 K1 g3 ~
(*^o^*)
  U& L+ j8 F$ r% n$ J
/ V1 ]3 O$ b" K2 B! F$ a5 F震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   * i" L/ L8 b% G5 U# m3 s* C
  i8 K% \3 E4 ^. `! m8 A
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
' s0 A, v; _+ G6 k8 r
# g5 _( M3 l, c2 ^
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
; r4 w% V$ P. T) }
/ }, K# c' v( Y2 `( u  |% k3 G9 n$ S: J" G. b- r5 {1 \
我被插時,衣服裙是不脫
" R( ^/ p3 l/ L6 A0 f2 M
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
( ~( i1 R# ~: D4 @1 h" I, z
' \- B. s% r: s" Y4 E2 b- @5 @
  @) ^: ]' ~  @- g震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺