嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
. o; Z7 }1 q6 _+ e佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
& [. A4 f6 L1 F( I4 f. P/ s
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
5 ]' `& h% A1 u+ Q, O/ c+ [: ^& h+ F! N, e, a; E
/ @- t3 T- z# H6 G* T/ q0 w
好多男人很貪心的1 g" y; e/ f; L3 r
初相識時叫吹( s& F6 b, t9 A9 K% t" u( @/ L& e
之後不想用安全套,外射* i1 r& V" F: m. U8 J' c2 e
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
9 o$ s0 s& D1 I. C
5 n$ C5 h8 z9 D/ Y有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
  A  O* T0 Q! S- b7 @& {* e1 o2 j0 C) @% y
那征服感。。真的很期待
- I' S- j+ n% S4 a1 f6 x+ v試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
4 ?- d' v7 l. x4 Z( R. k% S* {7 N1 W& b) Z+ ]1 H$ |# p

; T7 @" d# h1 S2 P有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
* w1 {' _2 m  k( @( B嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   / }8 P2 B- `: n/ ~6 V) Z& Q* |
- S$ N: k; ?/ t  ]" w
試過一次真係番唔到轉頭
0 r1 }- E) ]0 l/ G咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   : B) |: d- B0 @4 W: Q5 C  {
9 n  y9 z5 s" ~& V
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
% @8 w/ e* W/ V* l1 v% m

( P8 Y7 p- T0 c) I哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   ! v* n( {. p8 r
* [& `& |0 R, u0 J$ o/ K
4 Q( L& U, h) C% Q2 v+ Q5 F4 }
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
7 ?9 ^6 ?% a; V, U6 J" `+ a6 `+ {5 f0 R7 b7 n: y( N& `% T4 [, p
吃分泌可以: K( ]2 j  Q. i7 n5 F* @
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表     N7 y1 g/ t9 @, `
! z* b2 a; p$ E
' K; z- V- c- Y0 {( \1 C+ a) D! Z, V
吃分泌可以
# Z+ |# q6 F' O8 m" j) r4 f但精味太鯹,我吞不下
( d% H, w( X3 o7 i8 ~) Q- i5 j2 }
7 @( f  F0 Q2 R那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
$ i0 g0 u  Z7 w; |2 ^) I. @
$ P- w. P7 w( \
; h/ E! D" U# b8 f5 [# p# {吃分泌可以4 W, E7 i. A5 h  d. K% ?) x) i
但精味太鯹,我吞不下
1 `& Q( x- B% u: d  O# M+ c; m3 j3 ]) k) g
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   . P% S0 t  E, {6 e; b
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,. v% S# Q# ?1 h
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
* P4 N; V$ ^  \$ g* a; [" m3 l
真的和玩具無法比
4 i. t6 f, ?+ [2 y" g: u& B* [那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   5 X- {; K; }+ l; j  _- i

( z7 _2 s$ ^) l* ~+ z, {- {- a2 z9 f0 D& J9 z7 s2 ~
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
! P% \  c) t) @, J  Z
9 F# k/ h* b* c. i7 p2 v. j
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
; u) T; J7 E: h, K/ G# [( L更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
3 e. j7 @( j4 N$ y$ N1 \8 k) O, b! h& Z, s. _$ ~
6 M% [, j4 s' j9 u2 [) Q3 ^" w
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他) b4 K0 g5 r) I. V
更會用點电動震蛋
. A& r6 I* n9 _/ `5 K, h  d; A
/ n. ~( ?2 c& h. X. D# Q2 x+ }9 U
好好玩 喎 ( ?  y7 w+ a+ X% C5 v+ x8 t
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   & H* ?+ x- f' B- T( P4 X9 S
5 a0 x6 i! n2 z6 a5 l! g9 l

. F6 X/ m: f6 |% V* I& z( p' _我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
* R4 `, W( Q7 X! [' I- V8 x0 h更會用點电動震蛋
( D2 D. h4 b9 G8 q# q3 @9 q再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   1 d8 E' u9 L0 ~3 X- {

, X. ^" }! _2 v+ w再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
7 D$ K( g, m+ y. g
' V5 _! s( ]3 G4 B$ D7 @/ K2 Xplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
. c  G- ?4 I, @$ Q1 R, A' g) y7 Z打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
1 m# y) t# M5 w2 @6 |; a" i7 h% ^# A. o; l

- ]" i' k0 L, z2 S# p3 V% W- E好好玩 喎
* x! T3 t1 G: y7 A# P  i$ x (*^o^*)
$ C/ z2 A- h* Y" c" X$ b- j8 d
& |+ o5 s/ O! D6 Z震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
2 w- R0 K" X- E: |- a: q3 J% Y% H/ |
& p1 P; D3 e" G4 @  p4 {再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
  B; Q& C/ u# n) Y% E! ]( h; i% c. l
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
3 x+ L5 C8 g' `3 C3 _, a1 j* c) L3 j1 M+ u
( q! h6 n* O% Q; Y$ A$ r  ?
我被插時,衣服裙是不脫
: C9 ?( z- S& n/ z. ]我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
! m' T% I2 f* V8 f" q, L: u0 J( D6 X  h  s8 ]6 x5 U* C

$ m) Z+ W- Z$ Q9 W0 e震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺