嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?* K# S! }. s4 n% J3 f+ Q

1 V" _# S; e1 S[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
( e  H6 V. a6 L6 e3 J確定彼此不濫交
8 Z+ i2 [# S7 n唔怕中招2 H& G+ [9 e  A3 @0 e; C9 p! F
本身已中招
6 Z; K( }& U/ R. E彼此都中招- E% U# L0 i8 Y2 V' N. C) r7 J& L
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
$ R& B0 `  H, n' ^! t我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
3 {0 ^6 C, ^  U; \* B2 a; ^超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ; w/ u2 {/ [1 v# s
2 c# a( ?. w. a. O9 F" ^$ a

: a1 M: d& C# b% X有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
6 K4 }# `; q4 W- `' x1 k* I4 v) n3 e& h0 r- U& v
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
- }( V3 p  f# `5 p' C
% P& E* }! U- n( t( M8 j& |1 {: a) @$ h" v
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的* x, d9 i& X, Q
  A- `/ M3 R; ~% r* D% P8 D
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   / U+ [+ ~8 p: ^2 U- `8 V; s+ E& J

5 Z; ]- {* z: c/ S/ m* l; V8 P- m, |- ~1 ?/ J
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
8 a% |0 @( R; h; H  d' f" C好多情況都可以呀( `; T% s6 k: T3 t4 V
確定彼此不濫交& o  F2 `! L! P
唔怕中招
. E4 f. s$ b9 ~' Z6 Y7 f" t" c本身已中招( B# f( _9 l; @9 J0 c
彼此都中招- w4 r; x6 }2 J# P+ X. v
還有女的想懷孕
) X  D' X6 p! |6 `  F

" O( ~' X! E$ T! P6 a& |5 o我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   & q0 a8 n( \. @5 K+ |
8 _" s  T) d" B# ^
( A7 `$ p% k+ ~8 Z7 q大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
$ y9 L$ W- w+ N; O他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验7 X0 }, W5 L( b+ L) ]. L" H
) r3 q  S6 u9 t, \+ v
$ _0 ?. H, G1 D2 @: @* I8 J  r) r+ w6 r' v4 k& C. ]: X& k) }
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   * P/ S. f( C1 Q. R
沒有給。打算長期一起玩的
- K7 d) F2 o' y7 b" ?( i3 K7 s7 ]7 b% K* `' z: w
6 Y0 v# @# ]. T/ Q8 F2 y, Q3 L+ E# G1 f+ a  K一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
( |  `- z' B) @6 B我十幾歲時已經給人在直腸內射精
" V6 Y- w6 J( d- z+ }, {/ ?7 ?* n- J* C2 j- x
你猜吓
( X# ~! N3 B5 D5 N射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以; j- b0 ?) s$ g& z/ o' E6 C
後庭內射拒絕4 B8 f, \: l! u
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   % d& ~4 P) ?6 v- `3 w* x

" X9 }' x+ `/ l+ I/ |1 H( W超幸福

) j3 ]- B& `+ @) m9 N( @# v2 K. r2 f妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
: S7 ~3 t% ~6 S3 a6 @口中內射可以; o5 u  ]1 F% s/ l$ u4 y1 C' |
後庭內射拒絕
8 d4 v: M  I/ X: ?3 c2 l安全第一
8 M) p  U( u, _  O, {' _. ~" p

' h" q8 o) d: o8 t我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。5 u8 ^: v7 H: k# l0 o/ F. ?& N; C

- g  t7 y, f8 g4 |$ a2 t不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
9 r/ a2 h7 u- @( s2 H& z情到濃時,我會喔。
3 H/ D& O$ i- z7 H  V$ h  e' a: @( F7 ^
不過都係試過幾次,多數都係套套
& g8 Y5 z' Z- l( O* m; H2 }/ s0 O6 b" E
男人是貪心的
6 u6 D2 D3 ]; V. J8 G4 _2 g初時用安全套
6 [/ \  B! z1 T2 H; |3 G- {之後不用套,外射、, a6 E0 X9 V- c* }
日子久了,給予他內射啦