嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?7 v1 G5 S3 `1 G) L

$ M2 w8 U; C$ t" b8 h[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀8 I: }, H4 f0 S2 T
確定彼此不濫交
( Z  X; ?8 G3 V8 D/ N唔怕中招' ]/ ?. H. K3 }2 A- c+ s
本身已中招5 ]6 U% M- Z; ^# K3 B" A& D" i
彼此都中招/ |2 _/ b- h7 b
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
2 c# v6 V+ ^7 J" T" r; i我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
! b0 L/ t$ m0 u, d" E2 q4 z超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
! X/ C; E" v3 e我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
; n  [* G0 X! Q+ W  Y/ i; q  ^$ X- H2 G$ a
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验: O, I3 @) R# Q) N/ k0 v; h3 Y$ S
4 a# h+ l# T! {) Z" E5 E6 [
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   2 J$ G2 J6 l6 n0 g9 X

5 B, g, L" r7 L* }( ]
4 H( b& L& \- `7 ]1 E有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的6 E; ^5 X# i% \1 k3 ]( D8 J- m
& y% ~1 u! B0 H$ n$ e
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
2 a# t3 S7 M/ I
) b, Y9 n4 \, {( n- q& x3 w% ?  L( ^: [
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
0 ?; \# F4 W. L好多情況都可以呀
+ o; U7 c4 I% r) {5 b) I' V' D" m確定彼此不濫交+ ^. n( b) F; a4 i5 ]3 ~
唔怕中招
5 @+ J5 ]' H" R4 ^8 L本身已中招1 _$ @6 s4 c# W, {7 D; L8 w2 f
彼此都中招
( M) ?1 {6 S$ I# d- j) H" _/ T$ x還有女的想懷孕
% M6 S( F/ C* e
- {) D- |0 I  o我只給另一半內射

引用:
$ A- w0 g& K6 p$ v. E/ {0 z我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
5 p; E+ [" U! w, u9 h- y
" A* Z" Y9 {# \* j
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
- u7 F, m) K; z1 |% O他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
2 S( I9 T$ ~, M1 ]
# W5 |! H! w- E! V/ k$ R
8 N" @& t) [/ ^( p

; X0 J- m6 x$ W我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   - T( {9 w0 T; r! }
沒有給。打算長期一起玩的
0 b+ _, A! _6 v" v$ y4 g
) R& a9 E: ?7 |& T5 L0 \; [
( ^% s- [; M) @5 Q- V5 ]
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
' ]( p3 c/ _5 y2 b% M8 f0 b, V我十幾歲時已經給人在直腸內射精
- a% T3 O# d9 x$ _. b6 K' I8 J
! |& {/ J* p+ k3 w) b6 v, _4 q
你猜吓
) B/ t7 G' `, \4 A7 D7 C5 q8 z射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以& f1 L% ]% |. Z" z; A! C) ]9 P
後庭內射拒絕
4 T* s4 k) K- C5 g% d安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
9 l! _2 l4 H+ U# d% n/ w" ^' f1 ?1 s. ?3 |
超幸福

# e" |3 G8 s; m2 l8 P; k! A妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
7 |  c, i! ]& a4 y5 S1 o1 u& z口中內射可以5 g; z# ^9 S+ }% B) }4 [1 n
後庭內射拒絕; o$ A6 ]+ A* ^
安全第一
5 x" _3 P$ o0 R6 H1 D

# A+ Y/ y7 `' X8 ~( ^我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
" l  d* X$ b3 A& i4 M, C) |+ T8 ~( h" {1 z0 k
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   * G+ z% h" x! g$ S/ A
情到濃時,我會喔。. y- b- S% h) u: S+ j. Y  i' a8 U

1 T2 c( B6 C! F( m9 l- D# c不過都係試過幾次,多數都係套套
6 _2 Q9 r. x7 k- w: d4 }

3 E% O  c+ j( B) l' {$ X男人是貪心的6 q+ Z+ I# Y& ?& ^% V; t
初時用安全套
# O3 o- i- }" Q: u* p2 F7 Z之後不用套,外射、0 y3 ]% e: p+ [' A* s" w
日子久了,給予他內射啦