嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?$ Y0 F6 B" d# T

/ ~% X- }7 `$ [4 q' A: E$ Z  W[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
+ s4 h* C" d- v2 Z$ f  y8 X確定彼此不濫交9 W; U6 T# X6 r2 a' f. o& ~
唔怕中招
8 `/ j2 }) E: I# P2 J# A" C! J本身已中招
; L4 b5 g2 l  N4 D3 o5 i7 {6 b彼此都中招8 x, D8 I5 S- {% ~' n* b
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   . O' D6 z( K# `) w# T
3 c1 V4 X+ }) x1 b* z' x
超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   + y; G8 G2 q/ w; N. N' k+ A5 F
) x9 m/ l0 o. o( k9 T% C

* Q: U" D; Y% j- f4 s有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验3 I: ^/ d1 F( n- U0 `8 [; C

) ?. q, l* r! w! d- R
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   ! i: y5 G: x0 t
8 F- Y% }/ m/ S1 u. w
8 @" e% _. l5 w) U/ t
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
: q2 ]4 L% M, @% q* k6 Y2 M9 ^0 l: W
' ?4 h/ D$ ~  M+ [9 C
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   : F0 ~9 z3 X# q: X
& l; ]# h( l% l5 K' n9 Y$ y

1 d6 l1 D4 Z3 K; F, h5 L, b有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   , P# }5 d$ M  h1 ]
好多情況都可以呀0 y# g. R' I2 C
確定彼此不濫交. _/ C. ?+ S% J# W1 l/ `7 G
唔怕中招% D" l  h9 @' k' j
本身已中招) `0 z0 K6 b% z# V0 b0 S! |" y
彼此都中招  k" G2 L$ i1 j' v4 E: Z" o* ^
還有女的想懷孕
# h+ Z( T; }" Y2 z6 f; o- b4 I/ e: d" X; ^1 L  Z
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   - P6 b, `6 y' `3 r- S& @
7 g' I! x  C. \% n7 Y: T' N5 e
% t! i/ F0 b; c# q7 }/ ^( c2 j
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
/ P9 t+ ~1 J, n; ^他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验% L% t% H& F. ~& a: x0 c- S

, @  \) c: Y9 q& o! m: u9 o; Q
# h3 X2 F! \4 ?# W; h. A, m& j7 H; [# [- d) p6 a; W
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
, V  e, O+ M; J9 w/ k沒有給。打算長期一起玩的" B& p# V4 Y4 A* |

/ i* o1 y' m2 Y4 d
2 r: I/ X! p+ c; J9 |% @一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
, H# W# h% F% E2 I/ [8 V我十幾歲時已經給人在直腸內射精
3 g  A3 i$ }. D+ H

, G7 v/ G1 H7 P6 M. k$ k8 S% ?1 a你猜吓
4 Q2 D# K2 x' @& \! U射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
( q, |( Y) }3 X1 t$ Y" J後庭內射拒絕/ Q  d0 T* S( ~* ^" K6 y8 v
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   / e% l, C& i8 c' C5 X: P+ X
4 @$ Q3 X, b3 F5 f6 B0 _0 u
超幸福
3 p- [0 Z/ _1 D3 Z+ q
妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
( L& ^3 Q! K; ]% M  D" F& U口中內射可以' Q8 S: l5 Q( u+ O4 F
後庭內射拒絕
) b- [8 \1 |) b5 l6 L( B2 X" t安全第一
+ J3 d& c9 H, q+ @- _' u
" p& ]4 r5 z+ K1 E" D
我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
. Y/ G( a# \8 d2 W7 o+ @  s! V% I$ l/ `) S! c% y
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   ( ~+ X  m1 \$ {. M; b# x9 d
情到濃時,我會喔。
. M4 C9 p% {" l2 H  f7 {! X$ ?, A! x* N
不過都係試過幾次,多數都係套套
) X7 R" u& p) \' ?  k! R4 D, V- V+ J3 m" u$ \
男人是貪心的3 N6 M% x. Y2 A9 A; s8 l
初時用安全套
% \  l7 o, b* Y- ^之後不用套,外射、
9 T/ ?5 I; G8 K, C, S& ^! E7 U日子久了,給予他內射啦