嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
; z, n. J7 B/ _* j( c4 b' ]; m, U9 L# @
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀/ c% a6 \/ N. k
確定彼此不濫交7 {+ v* F- h' y  p( ?
唔怕中招
4 Z. ]- Q3 i+ p* ?本身已中招
( H0 W& _* C7 O1 f; C- \/ c彼此都中招1 a: ~) t/ e2 l2 D$ U  V2 z
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
; g0 ~! P. p9 c我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
+ |) k& K+ |0 u# K* V
超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
' l" Y5 Y+ n+ }7 s% w  j3 V5 s我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
6 Y" z! l; T' Y- u4 T) T6 a9 T
. |% X' E! ]+ G) ?' A+ l
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
! }' m. Y. r1 m$ M
3 K7 f$ d, z( }7 F5 L7 \
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
7 r- j5 R, S: p# v2 d! F4 t( v" a" F5 a' Q9 i7 U) K$ w
5 [4 ]8 I% b8 Q( `
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的2 k& e9 M- n/ b+ V: ]- L1 H

" R& [- l9 T+ ^' G
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
# l4 [6 p* A" V% r' f' L3 T3 s5 U5 X/ H

* I0 z. u+ X8 ?$ {0 i有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
7 v; w  U6 z- A, V$ R2 f好多情況都可以呀
' z, H2 p( }( f: \: ^, X確定彼此不濫交% e3 g& ]! e, C
唔怕中招
; @2 h2 |$ H" L) p本身已中招
$ r6 H- r  x# u$ L. z" c彼此都中招7 y3 a: a" q" Y. {
還有女的想懷孕
; y' W0 k. @% o, W
7 }# [/ O/ B5 E: i我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   & k/ i$ b2 z; l. C& u& b0 N/ @
我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
( H% ?) k4 o* z9 Y. S+ s$ z0 \
3 P. q$ R$ j# u' c1 [! ?: {
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   3 ], H; \" f; q* {
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
5 ?: B% L: }$ I) \
& f* k5 F+ p0 t$ q0 s
" d' w2 E4 p# Y# B
3 p$ e( P& N- ~2 B8 l
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
4 F; [% ~9 D& i+ N4 |- m沒有給。打算長期一起玩的
3 h6 \2 @& Z* ?4 B3 O" c; q
/ `+ Y- }& m# O1 n5 e5 l8 J
$ G% w8 F6 |  i# m2 C. R一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   # R& `! J1 u$ A6 A4 ~: v5 H
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
4 X3 S. G7 U0 p! h0 h$ L- r: H
- i% z$ o# d3 ?你猜吓! i& }" T" Q, ?& W+ ]6 G4 O* l/ J
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
  @% U" V; e4 F9 P後庭內射拒絕
$ j# J* t. o3 n5 {" ]  H0 g安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   % `6 S5 g4 n2 y8 s% A3 Q

) U& ?5 B/ o4 S& \) j6 f  \超幸福
6 p8 n  c) H) E, _6 t& O3 j" ]+ B
妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   * {4 b4 N4 s! A
口中內射可以
1 \; {4 P' K+ @4 Z後庭內射拒絕
4 }8 [& m* x( x安全第一
# q( ]7 t* l* d) l/ l/ B
+ q2 Q" O2 q+ c1 c. m" g我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
% l4 A( ?0 G, K4 I  J" L# |
5 v& c; L9 j) [1 Y4 |不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   4 s& v. l2 n* M" q
情到濃時,我會喔。7 f7 h9 o7 Y, O: S5 J; \- U  z

! }1 K/ b3 k+ U& w不過都係試過幾次,多數都係套套
6 l/ ?: e" E) r0 D2 f8 |
# n5 {0 ]* Z7 D男人是貪心的
- u( N3 G7 X/ H# O初時用安全套
! R2 x& l; l* i3 L' R之後不用套,外射、
! n* k/ W$ r8 E1 h+ I/ _& o日子久了,給予他內射啦