嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
4 e7 c/ |7 L* g: ?  n: i
/ l8 Q$ n+ G3 Y- n[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
. A1 L# Q1 U; B" u/ O確定彼此不濫交
, |3 E" z2 A7 @唔怕中招" ~6 c3 H8 O% [$ m! J0 B
本身已中招* k& ?& a4 ~' v) d2 H- C! W8 R# p
彼此都中招
6 A9 a* m/ b/ n( a" H" b9 ~; d還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
' L$ m9 s/ [: F  J3 M- S+ N( U我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
4 }8 M6 M% J! Z. X# Q超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   : ~7 p! Q4 f8 [- C% s+ A
) ^4 K  g. v. [
7 T7 n+ p8 J9 Z" X有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验! t3 g- t$ p4 {# F1 H+ R

$ |* X4 A( \- J& a5 q1 K% H8 L
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
3 ~) H, N, K. R$ N. H5 J) K, T6 W/ J
0 C3 c  n- ?- p6 \  [, o( J; `- w
* E: C$ O8 p1 W3 l; ]+ ~有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
% ]. t* ^) G. n# {( i* y+ g4 O2 Z& P. k" |9 b6 k6 E6 d
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
: S% F+ u+ ~# w  S
* _; b  ]/ r9 `, ]9 `! ?
) f# i5 D0 x) v6 G有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   ' r1 l' H1 I$ w7 i8 P' J% Y8 [
好多情況都可以呀; e$ g& h4 T5 U- ~! z
確定彼此不濫交
! X2 J# p( d0 n6 }# H( ~) V唔怕中招
, r; M% U! j0 L  M本身已中招
# Q& q8 |& d8 K3 y: B彼此都中招6 N0 K2 W. }' q, ]
還有女的想懷孕
1 Q# T1 _. E: i3 A! i% }' ^/ V9 Y2 J# }  I+ E: E
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ; t+ K& X" l/ X9 s7 [  G! V& c) k
6 d6 G7 m4 j& j2 W3 E

) i4 j* t3 E+ W大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
1 z- x$ h  ~' z# d0 o: n' u- I他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
$ c8 f7 |& I7 f  ~% C0 d' G2 U$ `" J) v& z; |" |
. h% \- `5 A1 ]# t0 ]3 o+ o0 s; [
9 o$ h! L' F8 Q5 m3 Z
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   6 X4 R: O7 K' L1 n; n; j3 D
沒有給。打算長期一起玩的6 l" J) H! E( {# ^' v

/ O; u" t, o( [- c
0 P8 R5 W6 m8 x( _
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
* Z& j" x9 U! L8 h/ h" j我十幾歲時已經給人在直腸內射精
3 k5 {$ z% e, N/ C
( m6 A: O8 E8 g  w9 b5 r你猜吓
. J* k: `3 E* r( g' C射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以# C; X  J& E( {' O' l# b
後庭內射拒絕
* S2 e6 t# b$ u# p安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   2 y, G: r9 U3 {
* Q* F0 ^( e) \4 Q( ]9 V' c( r- ]
超幸福

Q- W2 _7 c1 l( _& |妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表     B3 }: S( F* q
口中內射可以
0 w* F8 Y6 u2 W, V3 P% w0 `: _後庭內射拒絕; _3 q' G/ E& K2 ]7 g" W
安全第一
; m, q! N4 s2 g2 X# I0 U
  p0 v$ U; k( b/ O7 T
我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。! z% [0 m8 X1 N0 c! w: T8 [
" A. L2 i+ N, r7 [
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   " Y# D4 W' l2 p/ \
情到濃時,我會喔。
7 ?/ Z9 J0 e% K/ G+ }/ Y# \! i9 J5 s+ I; E
不過都係試過幾次,多數都係套套
+ H, n6 o- y0 B0 b+ i. N) F
- C: N- q7 q7 C" B& |- }3 f男人是貪心的1 d2 u8 x" k/ I0 Z8 @% P
初時用安全套$ r* f; ^% G- g8 `5 q$ z9 s
之後不用套,外射、
  I+ w; A/ ]+ U) P: R日子久了,給予他內射啦