嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   
' Q" U8 o- B! t+ E4 V第一次我都仲記得啊
  _( u7 \! a$ R1 o- E
: ?. L( R1 @) c我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   2 q3 Y. i, Q" M, B. u
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
7 {3 z# B) Y: `0 J( n& {. K
  ^4 M0 }% O; Y1 G, S
我和他,己也是長期關係
4 d/ V( ?; ]. g/ G我下面,有時給他插至不適% x, ?/ |$ A: g
也冇和他䌼⋯⋯
! z" I$ ?5 x+ Z8 [/ e- g: u  _& X只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   ) ]# |* G. m. q: d/ s. v5 o6 q
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
% l# x8 E& j' K6 F% H" p7 P. d+ z0 J' ^4 @( q
我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
! \2 s5 @6 F1 i! y咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
" G5 M5 D+ M5 s% l; l
9 G6 q3 _! Q9 S+ G; t+ z/ o( l很多次,事後我洞,也不適二天! |6 q9 O# M' J* T0 ~' N( T
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
1 B% i) g6 z$ w我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
( s" Q1 q. k& X5 j$ W7 a" Z/ H6 T2 D6 c4 k8 Y
其實用了安全套,在抽插時更順暢
1 q# h9 V( S; L3 {, F我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   
" Z' ]; U1 ?4 e- q' J4 a9 B4 n被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
* M! P! }1 Y, u! c0 N
# c" U/ Y0 l3 t7 h# g* K* F感覺到一陣暖流,
3 p4 B; X# j, y: ]: ]: X+ V& h之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
9 f% {2 s1 R+ J6 p# t果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
. s9 e) v& f2 G; S+ k7 h6 f: m
$ A% p& c$ i! U% d+ a2 l& O
給予他內射,也感覺自己有女人洞子5 g, a" P; j; I" m  J8 L( `
我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
5 h* ~* k8 Z0 z4 K$ r  s第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
$ a% o2 P( Z( P* K, x: M; \% }3 {8 G) j( z7 a4 y0 ]
男人是貪心的,初相識: m6 U( R' B+ i7 z! f0 ]) _4 L
,用安全套含,之後叫不用,在口中出# O/ S9 G1 m7 C/ u- e
之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   
, ?/ x' G6 [; k2 G, b+ J喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
/ b2 Y/ l  C3 U+ t  _6 v* H" `
- O- p8 r, S( |2 i2 A7 ]4 E3 p
其實我心,有時也很辛苦- ~% Z5 U- G3 f$ k
他很多時忽冷忽熱的
( L2 D- I4 x$ _我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   
* p* a( R6 a+ S& u( g3 M3 \
% b2 m3 |) r8 e4 t
  B7 m( p; d( ]0 X' c男人是貪心的,初相識. p* M6 P' l" `( v8 A
,用安全套含,之後叫不用,在口中出6 S6 L- T6 H( f7 q! M; o5 R
之後又想叫吞精
! |3 T  `+ D8 k0 r( _1 O# X7 {" t5 {( x  o' m2 e8 o9 E
引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   & H  z6 `' |- A0 h% C
8 h& z8 r( [$ \4 g. U
7 v4 Z) b3 B5 ^  Y. c; p
引人落搭之計
5 B  {& H& J3 U) q( Q5 h
8 B! C2 Q! R7 A6 R7 Y/ K. G/ D/ I# U喜歡了他,我會討他歡心