嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   0 }# L4 z9 W! L8 L# [5 r
第一次我都仲記得啊
. q, O/ F9 a# S: l! G0 ], i" I/ R3 c* K5 K$ k" x
我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   
* W* x! r% C$ k5 F: p5 K4 Q$ `長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
) d: l9 Q/ W& A3 [7 w4 k

5 k8 P# T2 B( D3 A% o我和他,己也是長期關係
! {# ~( t4 S/ t6 h+ [我下面,有時給他插至不適1 Z& ~( v8 t5 n8 {& m
也冇和他䌼⋯⋯. e4 Y4 X- ~6 Q' n  \) }* f
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   . x1 u5 @* U& Q0 p( |8 o; b
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
! |) W( J; `. d/ _0 r4 q

9 U# T- }' m, J+ D7 p2 Y我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
8 d5 d. j& ~5 m) L咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
3 B+ }6 {  }5 o/ W4 w
$ k( V9 j9 d3 L" T; R/ @6 T5 {8 m很多次,事後我洞,也不適二天* z% g: H2 t$ V4 {* H* P
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
! `* w0 [4 _- L0 F7 f: M  e6 G我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
) s  Y( T/ T) J' l' E7 A

+ `* S, n# w3 o! Q其實用了安全套,在抽插時更順暢6 u) [: j% l: y
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   
1 ]# x4 o* A! U9 j( S* S# V* g" m被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
6 Z6 C* Y( \9 v, P) \7 r* \/ F, ?9 n* D
感覺到一陣暖流,
: @& N) M0 x! Z9 I1 v# P8 {5 M. o. j之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
5 N+ R3 V: L3 k* e果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
/ z, P2 W; i  [1 c% c! \
6 n$ E& Z( I/ q6 h+ }- ], F' A9 o% z0 ~給予他內射,也感覺自己有女人洞子
* V1 [. |  S9 ?+ u5 _" r) U7 S我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   / `0 P6 B2 c: l8 N8 ~. D4 j
第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
; d3 K( C* c) t, Q+ c% \

. P9 b4 L9 K( ~  r$ U) D男人是貪心的,初相識, u5 s1 P9 m9 `% V
,用安全套含,之後叫不用,在口中出
" S! |$ n/ T7 X, V( [3 M0 B之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   
. R( O3 f8 a5 O7 d, W( H喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
1 E" Y) h! r1 s5 P0 @! K
  y' |8 I. {& J1 X0 |$ s
其實我心,有時也很辛苦
; n4 l# E6 W5 ]7 M. B( b他很多時忽冷忽熱的
* S8 G3 r8 M3 i6 b- m我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   
) j8 G0 _2 }& r( a" R
( B+ l( M6 F+ V; J6 Q+ T: K  i7 z8 `- s' F0 h, @9 e! L
男人是貪心的,初相識
! J9 w! M/ Q* Y8 g# S$ ?/ l. z,用安全套含,之後叫不用,在口中出1 R( Z" _9 u5 Z
之後又想叫吞精
7 x& A3 W& C! D9 j# p

7 P* G# J8 c3 G# V引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   
9 X" ]5 k& E1 n2 s/ U5 ?* W9 d( u3 v- [: ~
4 s! W; U+ Z4 A
引人落搭之計
* c# |5 G7 k& z3 }# M5 R% a( R
; m+ a2 d* d9 ^  v: `  [+ X. h6 x
喜歡了他,我會討他歡心