嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   
# s9 w( d( _$ c) I  ~第一次我都仲記得啊
) b# r3 D2 r, E% ~1 ?, ~+ m5 I$ k- o1 [9 x- z! }  q' y
我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   ' y" R" D$ D% a, z
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
* N2 X. [- |) x1 R
+ h1 O1 |  F( J' l% d
我和他,己也是長期關係. n* k$ `$ u3 ?3 P/ R' r
我下面,有時給他插至不適& U* A1 @* K3 W+ H8 h
也冇和他䌼⋯⋯, @( ]1 {( I9 V
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   
+ J9 V8 d/ ^, Z: p第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
( ~4 ^, L8 |. L  j9 y8 P+ c6 S% L2 b" l. ^& r8 W& o
我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
5 X6 g9 c1 t( H, T咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
9 y- `# `8 @- d) X7 l3 V
1 a( S$ S% C( {6 K( z: T很多次,事後我洞,也不適二天
6 k4 T, N8 Y& D: R- _我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
! d( |$ q) y( E8 D: l9 F& ^我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
, W- t% v% d- u% a& U8 b! S
" s" n. w  X  V* M' D) U( B" ]2 B
其實用了安全套,在抽插時更順暢' s2 e- u0 c5 E6 v7 Z3 j0 _7 {
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   
0 p, \0 M- x0 j4 W被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
, j& h+ ~" U0 O" A* ^8 `1 t+ j

. S# r+ c+ A/ J  A& r9 \$ r. |% M( n9 K感覺到一陣暖流,: I6 T. H' X0 G6 j% m
之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   ' ~' e) C, A  p  b% K! O7 U
果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
; `$ ^' l. V  k* j6 A6 x5 K4 a8 A& A  G; R* ~% l2 g* i# `
給予他內射,也感覺自己有女人洞子9 X4 K/ m# Y+ X/ L
我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   $ ]$ R; |5 K* R- t( w2 Y
第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
/ `! c& K( j  w7 ^& E$ \2 g
$ a$ J, k  }3 @, `5 ^" L( T
男人是貪心的,初相識
, V$ J" \' d" t% _,用安全套含,之後叫不用,在口中出
! O5 c' O- ^7 v4 u/ W之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   , Q) e  Q7 }: I5 o
喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
3 @2 z* W7 l4 c; p/ t/ u; H
2 C. t) \1 @4 _- c" Y" H: ^; P其實我心,有時也很辛苦
$ m7 p8 S3 q: D1 P' U4 \0 [他很多時忽冷忽熱的4 ?! U/ {# Z8 |5 s
我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   
1 U. ]7 X+ d# b( q# b" h5 @) L$ F% q- a& M8 Q
+ I3 `% t" D( y+ @" }! u
男人是貪心的,初相識
- W& q& ?6 ~7 v3 a3 T' Z& b,用安全套含,之後叫不用,在口中出
8 L5 q6 e9 s, K! S% Z# ~+ e" ?之後又想叫吞精
% W! H7 J" X* W$ M% R" P. k: O. E8 E9 ~' W9 d1 R; I6 _
引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   7 l8 F* H" C" Z8 a- E/ W9 b

r; a$ a8 x; p  C" r8 j) y
. m% l1 p* m) A; g% ?( j引人落搭之計
3 h3 R. \2 s2 c! F$ l0 s3 ?0 g4 i5 R' O1 U, {" v
喜歡了他,我會討他歡心