嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   % |/ s$ E( Q2 b. _4 d, ^
第一次我都仲記得啊
  F& V" R  G/ g- S% @  }0 }- R0 t: B1 s
: }2 v. m* Y. z+ m我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   ) w0 \) ?- g+ e* w
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
9 s; J1 y* p, G; D2 G1 M7 d7 B
$ {! S, @& |: o# Q3 k: o我和他,己也是長期關係
/ L. u% E0 t2 e& s7 t- w; I我下面,有時給他插至不適+ y2 M3 E' ~+ C6 T# L
也冇和他䌼⋯⋯5 B8 S9 A" ^5 q; L1 `
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   & d$ C$ F1 S8 h" Y7 A! y
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
: ?+ q8 ]1 q/ q& ~6 y+ l/ Y. F" p, L9 x  e1 ~+ P
我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
9 b2 x1 Y9 F7 v2 k6 t7 Q8 U咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
8 C2 X- W9 W( g
- t; V3 z# [8 U) Q' ^+ ]
很多次,事後我洞,也不適二天
4 k8 v. v/ X4 m$ k我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
( T, R0 h3 m5 L8 z; p我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
1 Z( O6 U! h) V8 J& l8 z
4 t2 U+ i$ }& Q3 b6 E  b* X( k* Z
其實用了安全套,在抽插時更順暢5 L. B1 j2 }/ i4 |1 i
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   0 G, F, U6 D7 \) S3 b
被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
* l' b; W4 J& j5 h' J
) R+ W; {8 e; ^$ J感覺到一陣暖流,
4 W" e: {' Z/ T2 @" i' u( W之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
7 p* S2 B* ^. G: K* e2 O果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
7 }0 l! K! h% f6 M

* |( D" k5 A* ]* ?- I) L給予他內射,也感覺自己有女人洞子# o  k3 P" D5 J
我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
/ f# q' D1 t: z1 H! ~第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
% H# G7 A9 _* o5 D6 ?# |' G- v. p" X6 Z, h
男人是貪心的,初相識, Y! t) j& t; N  p
,用安全套含,之後叫不用,在口中出
& Z: a2 _: N) g+ x2 T之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   5 v- W- M6 ^: W& e
喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
. i, V. ^5 t4 \* D& [9 _
/ X" C. Z9 ]* H7 w  }" V
其實我心,有時也很辛苦6 Z: R6 r8 @! w  _: O
他很多時忽冷忽熱的+ p; n: |/ i- \4 `; N
我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   2 j' z- Y. w% S4 c+ N7 U; I  l
' ?* n( }' Y2 I9 @; C! b6 T
+ _  T1 P0 K/ }: q, r
男人是貪心的,初相識
: ?7 H$ c0 O! U; N,用安全套含,之後叫不用,在口中出8 e2 }' V, `( ~& u; l
之後又想叫吞精
4 ?2 f2 y  a3 L" i
/ w  p0 p* r/ i' I* Y/ y0 h7 B% m引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   
1 B9 \+ o& Y) y! F) `$ f
9 v2 s: C4 D0 l4 L) `, Y
6 e% e/ O5 r! P# ]引人落搭之計
5 w. y$ @; g: N# {- `1 X8 D) K# d
( z* T" _# G7 ^5 B
喜歡了他,我會討他歡心

最近訪問的版塊