嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
4 ^* h* p$ k  `, J
; h3 d7 J( C5 D- q3 s, B你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
- Y5 k: Z! M8 X3 \3 `. i' A3 i5 ^填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 , l2 ]+ [  A9 U, K; D0 C) k
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
9 K4 W( H+ }: g% {0 _真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下( ?9 r7 T. |- A3 h
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   . o) e" ?0 t  Z, H
夏天會唔會好難受?
- f/ X1 n+ p7 N
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   ) d6 j; y4 K9 e/ U% {7 j3 R3 O
夏天著住離開冷氣房即死😵
2 J9 t( G9 d  H0 [真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎
! Z" [  h+ J4 |" w0 U+ d: U
, i' J' ?' t) z9 z; f& b; G7 H. F, e" \$ l" {

3 i: J% K, m  r1 x! _5 B; r" N. }& \" p) k1 d
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   + O) j1 {5 Q) n- N. O" c
太大還有內衣買的到嗎?
; k' g8 S. i2 y/ b! z: N9 ^6 u
' p$ j8 e8 O) e" J2 V/ D要買實買到   T# T5 U: {- d& V

% d* T7 r0 N% G4 E* V9 ~- z.
/ x- w- A( |/ s* i$ m) L" M  }
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   / Y6 H8 `3 I- U( K
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
& R9 p' ~. H9 h% M, f: S有買豐胯提臀 $ m, M1 ^8 R! Y1 F, e7 @2 G
6 j3 j( l" Y3 j7 L( S
.
( j) S- \0 G; g+ s. U( [9 z' c7 N& E6 I: @

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   ( a* w! _. U( W# U
而家我心思思想買款試下: K8 U# R! O& m+ t
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
! O/ h) B& j% \
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表     J) l0 F+ T! r; B0 S- S2 @' ?8 Q
我都想要買番個
2 N: x6 F% `$ u0 a6 q; T; e1 t

8 x3 X" j6 {& A- I! D/ ~  X" B買啦買啦
; Y: C& |; g3 M- s唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 3 m) j' e6 z1 C/ `

% B4 c* Q  F! y9 E0 {
( H6 E4 T( m& ?7 F7 u1 A.
# g3 s8 h! f8 m0 n: v5 Z4 k
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
% X0 s* c9 C# h, z買了個D的感覺不真實啊
3 _% ]+ K9 o9 z8 ~; `4 y1 x+ o, O& L- ^; _
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?) Q  Z/ i+ Y, _

Z. @; S  O; V[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   & y2 ]2 ?6 z+ p* |) O4 ?& j4 O

- O4 V: y& Q) Q$ e9 V6 Z你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
( y1 q: D% R3 d填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
( I, w( Q; P: n* P- p如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
2 w7 z) y$ K. A0 a; F7 p9 c$ [  q* W# _/ w) [9 q
這張效果真好 因該是E吧8 R- X- t6 f% J% q- u
% j! D; e& \  d7 @! c6 }% H3 K; t
) R8 E, |( v& L2 `
但買太大真的很重呢
% |, Q+ R3 c' ?* H* D3 B
# ~+ B- B1 u% {2 L3 A0 m& Z覺得B還是比較自然點7 i: I, v' B, K
) y4 `% t( f3 g$ u0 @# u
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???