嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   2 P( r* a" [- p

5 f. g) [+ \& x. I3 G" K8 D( n. p3 @你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 & b3 B3 n6 W) S& I
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
& |: U; j0 B% e- O5 X如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
9 e; V$ d  g0 h" ~% v  H% t真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下8 x, O; y2 k9 G$ v0 i; D! M+ d2 ^0 e
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   * a& I4 H7 p* _! ]
夏天會唔會好難受?
8 o8 u, \. j4 v& M  `6 G) r
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   
1 g' g3 w( W9 J夏天著住離開冷氣房即死😵
' A% }" S6 P+ O$ l0 e8 o* d7 ]真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 5 X% H7 y) t- B

& Q1 Y+ r# P+ P- s9 W& r
& Z, o2 k4 A( i: C) _0 e
! R- C3 h! O4 N5 k4 a- Z/ P8 f9 B# J/ Y. S& g
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   6 ^" G0 g! j; j9 q/ D
太大還有內衣買的到嗎?
  E  @; U0 z$ [  W6 M
: ?. @! N9 w; I! C  b4 E* A0 J
要買實買到 4 `! R! j' m1 @  \3 q. c

" v4 T. h% m5 z7 F# p$ V& Q.
- o( E# ~/ X4 k2 [+ P7 X3 d
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
2 C! ^1 h" H% s上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
: i/ Q3 T; I! F
有買豐胯提臀 " u6 k: d" h5 a! ?; }8 y
% T7 X0 Y+ I5 ~" ^
.
( p3 z8 i2 {1 s8 w5 g4 N( N3 }2 Q9 g  x6 [  L5 S/ J

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   ! [7 F5 g2 c1 Z! e
而家我心思思想買款試下( H; q- c$ v: V
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
. {7 v8 a7 D. ?: _, A* Z
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
8 O- |5 P( P4 ]1 w. i2 Z我都想要買番個
# [. G& k5 x6 D4 F! z

5 e0 x  F. t7 D5 b+ {! k買啦買啦 : Q/ C, Z; r- r* x
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 0 s6 }4 V3 k4 N; U0 e, N7 V
! B& a4 v1 e3 Z/ ~6 \2 I
4 i  Q: E7 h* W7 }5 z
.# a3 P5 f1 q3 f
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
5 l: h6 b$ y7 a; U) L買了個D的感覺不真實啊
" }  m' d, h. F

, Q- g& O% [' c" R: U覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
9 D( k9 t3 r% l) _( E
6 \7 ?- x5 {* |[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
- c; H# v. \$ i5 `6 V! A% M5 X; D# |# ]8 [1 x$ E5 N
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
- j0 k8 {& X" w0 n( n填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: Q2 P  o. H, @6 M如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
9 V9 h1 w( Q4 O
! o/ R4 \% n- B: V這張效果真好 因該是E吧! X  C: |3 J% l$ W/ a- D

7 q; }* ?; o5 t2 E0 ^* D4 F1 T) |5 ]: F6 }
但買太大真的很重呢
- d4 ~! X2 }7 L  d3 O' ?) ~  u7 Y5 O7 x) `$ O8 B  O
覺得B還是比較自然點
; M' t3 D  c, o" n& @
5 q$ n& W5 C. m, m[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???