嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
% {* ]9 \% Y  c
' M$ A7 {/ }" ^: [$ `: [2 P你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
, s  o6 c( A  q; X# ~& p填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( `' a* n; [( W% u, o# m% [- D) O
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
- n5 `' ?' F- v) I' h( s' E5 ?真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下3 E7 O9 m0 \" u* k
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   
) x+ t  u! a5 q# |夏天會唔會好難受?
4 R" J& e. M/ p0 z% p" p
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   
& O6 F$ N8 R9 X* V1 Q% V, a$ ?( Z夏天著住離開冷氣房即死😵
# h6 `6 g9 Q- ]+ r9 @2 V, E真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 # ~* U/ M8 [/ `( z
) a! a$ `5 [: D
: l1 d. @; U6 s3 ]' @0 k# x

; D1 d' t" m: y. C% x) Y* `/ l2 f( h: Z4 K: }# \7 [
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   ; d; [* |; W! ~
太大還有內衣買的到嗎?
8 b7 Y" {5 K- E$ ^; T
# P9 R9 [7 S4 s6 @. K3 ^9 `/ f3 ~$ E: O
要買實買到 2 T; L4 K1 _7 t- \- X  K
- s: T6 m; I+ D# D3 e8 w1 E* U! \
.4 N( y% @" k* @, P& Q
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   5 q! q" g) U1 f# F4 b
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
" A# v* J7 D1 W2 Y有買豐胯提臀 5 ~% D" f& E, c$ V

% h* V0 ?7 W, g- t.
. H2 A& r/ l2 V! r6 X7 @& Y1 W/ ~' F/ E. P

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
# b1 R' M  `" M) d% s; |5 o$ h而家我心思思想買款試下( q) Z& V7 g& G1 W: A0 \
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
3 G. ^+ ]5 m% J" }: s
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
2 u& @6 s6 b) t8 b1 ^我都想要買番個
8 n- i+ _) r6 g1 k4 y9 i. p
; W8 r$ o$ {$ O, P6 a7 V
買啦買啦
+ M% P; T- W3 B唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 % H4 z  B) U% b  ?

) U! O/ ~& }- Z* b- x) B& C% k" o. l3 M8 o9 X
.
$ ^9 `1 B) l# i& k6 [8 O
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
# p, W  W$ y: N# |0 ^買了個D的感覺不真實啊
3 o8 |$ B; z) m4 F! p# P

y# }. Y, o9 G  N4 p覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
' {6 b+ y4 ^3 _4 P3 e
' y0 ]2 j" x) X7 H$ C8 @3 G3 L[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ! _( ~! W4 B- l& z1 C
* |3 F  i9 A7 S0 @% e0 L
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
7 k$ v2 g# q5 T, r- L1 L填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
& P1 i# m0 L) P3 x% a如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 t* }; L& ^2 h
: J3 J, n5 r$ L. _( B/ P/ z這張效果真好 因該是E吧
8 ~  m  o  i$ Y$ y
; D% r% c6 C" Y- z8 u" [/ I
8 l7 R; e4 H* c5 h- r但買太大真的很重呢
) v1 C, G0 O) v
, J" P! R( `$ c* r& k* n覺得B還是比較自然點- l6 P6 o; U0 C

! j3 d2 q, L' z( ^3 Y* R[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???