嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
2 Z' ^& i9 D9 m  l  G/ v
! V& g& [$ a/ j0 B你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
8 D* f. G& ^0 i( \+ |/ H) O4 {% v+ k填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 % @3 I, S; Z; M  g( P
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
6 ?1 w2 D! L4 A6 R
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下8 D+ m- H  U1 e9 C- R
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   " {2 ?3 [1 B6 U' p# o6 g
夏天會唔會好難受?
) k/ x; X# q# D1 M1 D4 _
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   
- U% p. ^" I- U# d- A7 |夏天著住離開冷氣房即死😵
  A$ |5 Q9 q- u7 E
真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 5 @6 X9 ^, F+ L; _9 n

2 \9 Q0 d: @  k. H$ u
* v$ R4 i# r+ e4 }: D2 j
2 k0 Q3 L4 t+ [) e/ y2 A# T5 @( S
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
0 C; G% T: V7 ?5 P( H" i太大還有內衣買的到嗎?
; j5 w( n0 `& ]3 O
' g6 _, Q! N) B% M% \1 w, T8 ~
要買實買到 + @! g' P+ ^- S9 C% |. N5 F/ p  i! B
; `) m! Y7 z7 B. P8 ~+ W
./ Q5 h1 t6 i' x( F: u
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   / K$ g% f! O  A- W8 y
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
) D/ T7 k1 |, h- m有買豐胯提臀
2 F7 ^: M2 h! @" u2 m; G0 C6 b/ x: q  t6 J. _
.
$ [+ u1 S2 v! W! q3 x# u: ]' z8 H- h; Z% `! E& E" F

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   ; c5 G' {/ u- P# G" I/ N
而家我心思思想買款試下
7 q: s7 C2 m" J6 {% \3 t) o1 X( }之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
- U8 |* T) r4 [$ a+ }
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
# K, x1 J2 ~! P5 ~我都想要買番個
0 e$ `* o7 P' P  C0 I& Y! i! {
0 i- h; x1 f4 U( e% W# E) X- ~買啦買啦 - Q4 E) p2 o$ Q/ z0 L) d6 `
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 7 G6 d; n) c3 P: w' q% c' @$ N
" r$ [& d1 K9 @, k4 Z& X' `& \

; V0 `- R" Q+ a" n1 h6 @4 j.
1 |. F8 n, z+ q( G( ^
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
0 P% T6 |1 g) `, t* `5 }' B買了個D的感覺不真實啊
( T  V1 R4 ?' H: Q/ j5 ~3 ?. c. l$ T) ^9 n
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
; h3 D/ _' Y/ Y" z, T% r+ \
; G7 C( I2 }1 X; Y- M7 b, q: u[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
3 B* f; m3 Z0 z$ E
) H' N' Q, I/ u0 p& y; n你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
/ ^) \( \" j- n* S; y填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: Z' s; m- K, m. V如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
( G. I' W7 {2 D
# y  [$ W# Z. Y9 z
這張效果真好 因該是E吧
( V$ P: T; @4 F6 \3 m
$ [7 B, m. i. R7 b1 r# f8 U6 {, Q$ x3 \6 r0 N: W- G9 Q( t7 H  V6 [& |
但買太大真的很重呢( A. o3 A* w2 m+ W) ?3 ?

. I2 V: b: W, f2 {" i( e8 R覺得B還是比較自然點5 T4 F5 Y6 b3 P/ v2 |

) `5 J, F+ G! i4 S8 m. y& w9 d6 q[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???