嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次玩接觸kigurumi...唔係for影相, 係工作啊

回復 40# JessBB 的帖子

所以玩kigurumi太投入的話會好窮0 S7 N) q( Q# U! J8 y
我都以前好多時係問朋友借
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

所以我都冇添置太多裝備,滿足一下自己
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最新買咗件zentai
+ K7 O8 v6 Z- x) q

正喎!好好enjoy!!" y) D$ I) D5 E" @4 |* |8 k
9 `% j  N0 u( V  v' f- C
引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   ' e& B# b, ~2 P: A* y
最新買咗件zentai 5 C, C( `! a: r7 U$ r0 S. M$ r
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 43# KT4135 的帖子

隻料好似唔錯~
& s+ s% x, \8 ~係邊度買架?度身訂?
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 43# KT4135 的帖子

泳衣料喎 睇唔睇到嘢

喜歡就是了

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-20 18:00 發表   ( I) A6 B5 O5 H  A( Q
隻料好似唔錯~
/ b9 `" M& [  Z2 |  y: R係邊度買架?度身訂?
4 c& W5 w, j# v支那寶買架,係度身訂造

引用:
原帖由 davidh 於 2020-8-21 10:05 發表   . h$ ~* I+ Z9 h; W; p0 Z% f
泳衣料喎 睇唔睇到嘢
, ^* Q/ ]# q2 S同普通zentai差唔多,係睇唔到手機啲字姐

回復 48# KT4135 的帖子

有無試過metallic/shinny zentai?
5 L- @1 F8 @/ \好刺激
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-24 22:18 發表   
: ?0 P: z3 u* S9 ~; N0 J2 a, l5 t有無試過metallic/shinny zentai?
6 t. @' G& u5 N; S好刺激
3 }5 s  f1 A7 b; ]" F; o無啊,呢次係我第一次買zentai jar

我自己幾鐘意呢款泳衣料

只看都知有多侷促,辛苦是肯定!
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

回復 53# Eliza 的帖子

最初玩係會覺得好焗1 i: j# D) q% I/ W
不過代入到自己喜歡既角色或者睇既人開心
/ r+ j7 G; q, g3 r係會overcome到既
  d  g- b9 R# }; i7 D/ H. S雖然我都知係重口
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

香港有無得租借?

以前喺youtube見過一個初音既kigurumi,原來嗰個係你,不過依家搵唔返條片
, Y5 `' O, O/ g! Y6 i  L+ i; k9 @$ @* Q8 X4 ~

youtube搵唔到不過喺其他網站搵到+ N# f; y8 ~8 D/ Y3 {9 \5 J0 o
https://www.facebook.com/MikunanoSEGA/videos/566681030161480

引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   , f( i6 O% G( q  d5 k8 d) z
最新買咗件zentai
5 T# [1 F) o. \9 c% e9 p( l
$ L4 H3 n; @0 m  C% q
呢隻料佢話防水
1 \0 S  `/ D) J8 l0 }6 H但拎完版睇
& V' S, e. ^5 b- y7 O* `覺得防水/冼水都係一般

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-3 17:19 發表   ( \* v2 `  [1 k& f) r2 R( _
之前係另一個po share過我戀物既經驗:0 b. _$ x& b, Q3 g" J" P
http://hkcd.tv/thread-74331-1-1.html" K4 s, ^) n2 t: ^* R* j
  G5 H1 f9 H" C9 O
見到呢度有人討論zentai同kugurumi2 ~' J' \5 k3 N% C# X, [% U
咁我又講下啦 ; }# n, J: k+ _6 B
話說我讀書既時候有兩年過左日本既大學度7 v% n8 ?/ ~+ }$ q2 u- \: q$ X
咁都要搵下外快半工讀) A4 e3 l, i8 Q
...
8 o+ `6 N# f0 j8 w
都著鞋啦4 B$ \7 U$ A9 I$ c- o8 E
佢件kig仲要加腳趾咁麻煩架( @1 }4 i7 O  t* k' U, Y. s
我都鍾意zentai,但唔鍾意加腳趾

有機會都想試