嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

( w2 v1 ]+ ?6 ?. t; V% H剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。
) k6 d. F/ z$ P

4 Y+ v4 K) w1 [! c
0 m, @+ G# t8 F: o  h3 i這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html/ t. a6 O) W) d# k

( c9 D8 Z+ z& r) s& h5 P& _

. h$ M$ g8 G, J! Z3 [
% u; H; i  K4 Y
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
$ g5 [8 A) D2 C
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手6 P/ u+ P7 W1 b) o

7 E; D! Q3 ?$ Y: O
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

7 V0 n' B5 E" j1 R
- O5 {# d; L0 o4 v[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   
- C9 L0 s9 |1 ]9 n8 a4 b% M似乎好勁抽
4 N! \3 `4 f; n" y
1 B8 }, o7 G8 J; s) ?0 M" ?' i
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   ; Q/ p2 j: u0 s. L5 E; q; C0 W! z
會唔會刺激到哎出來的
7 `) z2 m) @. Q# J- k+ T$ e
3 ^1 C7 e7 \" i' Z多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   
% b5 a- S# J; |9 k/ G痴係邊度用呢
0 ^+ h! Z. {) N$ a' [) \# m. g+ J, [# m1 ^. ]9 ?7 G- [
敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   
  y& n( r4 O2 |' G- s好似有埋電動尿道塞
' c) H% C  R4 U: E0 }
4 l0 u1 j7 u6 c; E; v
有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?