嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

' {9 H7 v! c9 F) L/ r+ L- Y: `
剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。

6 v; u, ~. J; T) @2 S+ T% e7 ?" k; F3 [, Q$ v, x. [+ A

+ G. Y  U9 c" a* j這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html
, P7 d) b) R0 p3 ~5 O, @: j- H* ~* c# f4 Y  R  i

# Y% V, d) U  K
0 @1 K1 e' l8 |5 {! B( {
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
: E5 F2 O0 ^0 ~5 r
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手7 z# f  e9 R; I2 [* ~
4 O7 \3 `  ^. M! Q1 i0 U4 p4 A
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
9 n- y. x9 C) i  q" s3 j6 x

, y! L6 H" a# }, Q0 H; @1 |1 K[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   * |& l* R7 f, P& r
似乎好勁抽
8 E( v- N% p7 [
6 V2 }8 V- ?: e: [6 z  i
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   % l/ l& c* g3 p" y, M$ F
會唔會刺激到哎出來的
* w2 n: y* O" @! V

* q- F+ S1 [6 U7 m$ a多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   $ R1 e5 ?- s# e& S1 `
痴係邊度用呢
  F' _8 [& y# R0 v) @: Z5 A  i
$ r# K+ Z9 }5 k( U! u
敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   
; W: _% ~+ j! ?. ^4 u好似有埋電動尿道塞
. l* o& u7 \, }" w1 V4 {5 n% \& C. b. O% X! t. P# R: y/ ~
有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?