嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   
$ R. y; s9 C% ^% W- E( D9 C咩價位 ,淘寶嗎?
" F2 g/ u' g& a; K6 |3 \3 E8 M: N* ^% I$ p/ D* k, c* U  ^
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴
5 z! f+ J3 G. N: @9 t! g- g3 v( e, I3 q
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   4 O9 C" F. f- C6 ?
好似有d簡單,有無危險ka?
3 T6 I7 B" i4 |

2 A. S6 N  F+ J) N心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
9 m7 F: v6 D' U
9 N9 n! i) @' y" ~7 H3 o3 [4 t[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:55 編輯 ]

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   , U* m+ d, f7 |' o# y
買DG-Lab啦,是另一個體驗
- W1 f6 }9 D1 m3 ?5 h5 B* ]9 w4 j& o  H; M: x: p
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!7 n$ ]4 M7 w* H3 s) B8 q

9 X/ i' M, p- G; t出街電一電敏感位置,會唔會.....8 I' N( R, a' A
* Z& N! `/ c+ n  O3 g
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,# M% ]# W6 n9 Z1 I/ Z" r

, z6 B0 f! A1 ?4 f( r務求又要呻吟又要停不了; B% M2 C& V2 L  @( m
# o2 T% ?8 u! {1 n5 A8 B# @

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   7 t5 g& Z% i2 L- x
好似都唔錯、OK喎!
2 S; w2 o' D3 y$ ?3 g
' h; i8 R# Y3 `- U/ h  f- Y4 {出街電一電敏感位置,會唔會.....
( @% v. q! Z4 N* A
- F- S1 A' W( Z如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,* m0 Q$ e2 r; F3 d  a' W/ A

1 G" ?2 N( `5 l, `$ k" j& L9 U務求又要呻吟又要停不了
2 N! O' ]3 k( w- @- a( R/ S/ k+ x7 i2 D
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
2 Q2 t. V7 d! \, _4 |$ D3 @4 _1 d3 z; q# }: ]) A

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的
' R6 `, J4 E& k7 Q  n& e% v0 V  o
來啦來啦
2 s# \0 p5 E  i8 Q3 i, F俾條link我dl個遙控app5 p% W9 S1 s4 M0 H! x

回覆睇睇先

Look so cool!
" y$ _9 i6 S1 C8 @- x. sWanna to fry: f7 X- @" W; _. B3 t7 e
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾