嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   * _& b0 c- s7 `8 R8 J/ Z  Z. p: l; d
咩價位 ,淘寶嗎?
8 ]: Y# I4 ^: O1 {1 h  q; w) K8 t/ l  ?
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴; F2 `/ O3 S+ B' R% J
* b$ b1 Z0 V6 o
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
* K  ]! w8 s: a好似有d簡單,有無危險ka?
) ~2 f2 @5 y- ?; U/ a1 D9 Z3 q& Y  `! P/ H* \* X% @
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
6 f! V8 i4 |. \  X1 z. t/ u8 H# |0 m1 {+ M

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   # T/ ?! v3 Z; H) n. D' o
買DG-Lab啦,是另一個體驗
% m* F7 }4 v' |' M! B9 k
2 E) w* m+ F# j; \
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!
3 \( e6 F- o% Q7 V, b4 ~4 w7 @
$ _& Q, h- `9 m. b% B# O% q8 f. ~9 `# O出街電一電敏感位置,會唔會.....
& ]$ h" w* _, w
1 Z5 r$ k" [5 ~( [- W0 R+ i如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
7 w; E' Z$ i3 K6 S* L- i1 y% S2 S0 u" ]1 M" j1 X; @1 L+ d
務求又要呻吟又要停不了
0 h: N4 u+ d& A# C7 \* i3 O" w8 K) ?8 @0 G

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   
/ C( ~( _6 w0 P8 ]; s3 n好似都唔錯、OK喎!
- w0 F* z- q' J9 D
! `& |- @! G; x6 {' U出街電一電敏感位置,會唔會.....& _/ B/ |9 V  k: G0 z! E

D; s/ u+ }- M5 N如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,5 K5 K8 n' f' B" P; l
. B3 x8 H; ^7 w$ B  ]
務求又要呻吟又要停不了
' {* `6 z4 x/ t/ q6 p$ M4 }# @( N! ]/ B8 C+ T3 \* D
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。  \* f. e. p2 J8 t" R

8 A2 I( G# ?9 W  p0 V[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的
+ H" G; [: P: Y8 C6 g; c8 `" H+ l
來啦來啦& q# l! x! ], U( G
俾條link我dl個遙控app/ C% [6 {6 j+ v8 v' r+ T. B

回覆睇睇先

Look so cool!
; n" c" |, [: e3 CWanna to fry
2 `/ ]0 R) K5 [/ Z8 j  y! LWaiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾