嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   
# g3 ?: ?/ g" ?咩價位 ,淘寶嗎?
% \; k* f6 K8 @  N1 q' |
! U8 K2 O- B& G/ }9 ~: n
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴
6 i6 p# a: b1 J5 T( v" |  K. w3 @. }
! T) k0 ?! T- C- J" D, i  K) n
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表     O2 @' X# r, F: `
好似有d簡單,有無危險ka?
9 L2 x$ Z8 U6 A' U
( m9 M. W9 s  H( l5 \/ c. T9 j
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
/ Y7 Y3 m/ C/ @6 h/ G
: Z, y, P, x; k: t[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:55 編輯 ]

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   
* p. g+ A& [, u- B買DG-Lab啦,是另一個體驗
0 z+ m! N0 `. e0 h! @" R* |) }" {/ V+ r9 o5 @0 R+ t/ q. z
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!
8 v3 f5 j' U0 c7 Y
( K. L! B, e9 l5 w出街電一電敏感位置,會唔會.....# s5 {; k$ V; T0 t

3 C4 j' X! b4 V* a' b0 D如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,7 c6 C7 \" j) G4 z* S
3 K7 O' u7 B3 a, G4 C
務求又要呻吟又要停不了
4 l/ o4 o8 Q& `
$ {% W9 J# t& g% ~[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   ' H- B& `/ M3 ~& ^
好似都唔錯、OK喎!* ^: D/ k6 r1 ?7 X) T/ ]8 I
) z: a) ^7 }& L- B7 Z0 E
出街電一電敏感位置,會唔會.....
2 B& [8 [& T! T% f7 v7 l' ?: p- s/ D/ J6 e( W5 }  H) A
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,' M$ ^" }; v6 N

# ^1 e" k5 K& `. I務求又要呻吟又要停不了
% ^/ l- ]7 H+ X* K
$ h3 P5 P* H3 m/ p$ ~最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
; K: h3 ~8 J7 W4 e) ?. l8 x( A0 x1 b5 P9 f3 D) H+ S" w5 k$ D8 f

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的! l! v% @8 {6 [5 x- J! n- A
9 J: ?! k! f) S/ }
來啦來啦
& G3 x. [$ ?1 ~5 m# w4 s俾條link我dl個遙控app" m8 J  g; E6 D4 Q! L

回覆睇睇先

Look so cool!# p  _3 B/ d8 O
Wanna to fry( W5 F- c2 F8 H+ F1 G4 ?/ h) P
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾