嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   ; [/ F$ E$ U  f" d+ f& o
咩價位 ,淘寶嗎?
/ _( \# U, d' o  A# R
7 o8 N1 U  a, N8 F4 Q- V
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴
; Z. h8 s( ^. L; G4 m- Z7 \( ~; |! s' Y7 p4 i
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   . A" _, d0 e9 [/ g+ L# w
好似有d簡單,有無危險ka?
2 E) v9 x* c9 K9 h% M+ O5 u. U7 v! \
: {$ z5 }7 l" `  h1 s
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
1 j& ]1 N# b6 k4 ^% u- u+ x' V% Q/ Y- W

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   2 S0 F- d& p" M
買DG-Lab啦,是另一個體驗
; G" E  ^# a  z! ]( x9 {

9 m1 ?5 O% d$ f" e+ k8 g, W依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!& u& [& e2 O9 e  S. e6 ^
- s0 p+ O6 x; b: b& I$ [
出街電一電敏感位置,會唔會.....
! |6 ]; z$ a8 P2 B- d" m4 N) p. f/ `. q; e/ Q# Y2 ]* T) x
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
* D8 [) k1 ~& ]5 @2 `1 Y& k# D  F0 d& V# z- N& G
務求又要呻吟又要停不了
& M! u4 s1 s; A: j: K6 x) H- x3 u9 \  P0 s

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   
6 z' w$ t' [5 }# I$ ^好似都唔錯、OK喎!
2 G7 J5 c" q( U  V; |: Z9 d; F$ j: j9 f) X3 q
出街電一電敏感位置,會唔會.....
# Q" \6 Z3 D( R& _2 ~( M. D& R' E0 K5 U; _& Z. |4 V$ T7 @
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,; M0 q/ {4 u5 Q6 r) C9 `# X$ B

0 T8 g& n& g  o0 z6 A2 ]& N務求又要呻吟又要停不了
/ @, {4 V! n' P3 G3 C" p$ T
5 h! \( f. }5 v: n; |最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。, @0 P; |" i$ b; F) e

5 F( _1 h: h' L' Y[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的0 ~$ P6 _( w% R' S4 C5 X

1 h5 t3 S4 V; ^, g$ X3 I來啦來啦
) _: c" F4 ~* j& T  p8 r0 R% j/ a俾條link我dl個遙控app7 h  v9 p' z4 b, }

回覆睇睇先

Look so cool!
$ I  A' h: b/ ~+ iWanna to fry
9 y( x" O$ ~! H6 M) Y/ J8 Q& aWaiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾