嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表     n2 t+ ~% B# d7 ?9 G! i+ f
咩價位 ,淘寶嗎?
% g9 m- v/ l0 l! B
4 N/ v: P3 A2 [8 p3 X當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴. U3 }- X2 b  C1 y/ L) a
5 t" x( C. A. @4 s
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   9 x) O, z! ~  u. d8 F0 [& O. L* K. K0 }
好似有d簡單,有無危險ka?
/ p3 d2 t2 H- Z: @2 G3 U( H- ~& _

, C2 ^" y. G+ P心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭9 N4 `2 m. ]& M5 m) k. `# B/ @
+ t0 n2 d. f9 V2 d. t: b3 A

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   , o" j# P* B& W. n! [
買DG-Lab啦,是另一個體驗
& d1 `! K5 G7 T
9 b+ [$ n1 ]; s1 l
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!2 Z) R) Q+ m6 [4 N
- f8 {! W( |% D9 e' l' H0 P
出街電一電敏感位置,會唔會.....- Q7 F( c! X6 B1 x5 r% Y3 Z* r

$ I9 x, ~2 s/ _0 d. j- N' M如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,8 R% S2 A" x; `8 k

% N6 S8 i/ F  ]1 G* M7 `務求又要呻吟又要停不了9 O- G' B7 y" k; @  W4 E
# z" P. d* S( g, I- H

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   & }, e3 |% ]/ b: l, w
好似都唔錯、OK喎!
2 E9 v  z1 Q! u. R. r2 g# H, g$ Q$ b5 j: H6 o) m3 L
出街電一電敏感位置,會唔會.....
1 o9 {- i; [8 m2 X
, \8 s8 ~1 y) e* R" f如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
8 |  ?" O- e; }9 c6 O5 n3 J" ^4 e2 U; @
務求又要呻吟又要停不了
' N9 Y  g) d$ Y% M  V* ?  Q

9 {! a: d- h1 c  S/ l) B最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。7 O# T$ J8 ?" M: H( k, `
+ L$ }# `$ P2 ~+ ?* V( P8 x

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的3 f" T- \2 L% P5 H7 y5 i
% h  Y, O7 o8 w9 i9 b" X
來啦來啦1 C3 a: M/ _4 E/ C, j% c* d( N( w
俾條link我dl個遙控app  m" j8 `1 L- @! W0 L2 P

回覆睇睇先

Look so cool!: m$ H. A  Q, @/ S" S1 ?
Wanna to fry# g& f! L% Q1 {7 \5 w2 L# C. H
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾