嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   
$ H! B$ Q8 i/ Z咩價位 ,淘寶嗎?
; }% C) v6 Z- L  D2 E; c- w

; q' Z' b* u+ v1 s  G當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴8 C7 p- _$ K' H! m

: K) _+ ]& B( T) ~
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
* l( y* D/ Y6 u好似有d簡單,有無危險ka?
: y6 d9 G: c" V& g& D: E

2 H+ H, o1 }! N) E: H" V心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
* N1 D$ O8 [0 R, L2 v8 @
) K; |7 M' l2 T7 M6 i[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:55 編輯 ]

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   . \7 K- {) j* Q. a
買DG-Lab啦,是另一個體驗
; j/ u* o6 b- o0 z. v" F7 k( ^5 c6 b
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!( M7 v* [1 B8 B. t0 g: \

: o8 q4 y, Q9 g7 y% h  ^/ j! a/ t1 S- O出街電一電敏感位置,會唔會.....
& A& Y- h' ^6 D$ v/ D; h) E# F* W: b3 u& L$ U
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,: ]3 z4 f" y6 K

+ o. t  Z8 {' e' ?$ v' R$ O, {0 x: V務求又要呻吟又要停不了0 V8 F# [) v4 H3 m( K* `

. ^9 _1 M$ ]. @3 N[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   1 n& G, _, d" b3 E1 k+ R" |" N
好似都唔錯、OK喎!3 ?4 f: E$ D' a4 c0 I% x5 |" ?5 X

& s; O( v; ~( D( u0 \% N& H! \4 H出街電一電敏感位置,會唔會.....# C. U6 \; @/ {5 \  _

: I8 p" W# z3 M( T如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,$ n& |# f9 W. \- {4 Z8 M/ q5 \

' d6 ~$ m& j  f' s! H6 M務求又要呻吟又要停不了
2 g4 w' n9 O, _
8 a  V4 l0 f; H. I, V, Q最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
, ^/ O: ?' ~5 l. K( {, \& _
0 y& q2 A1 ?- O# n$ V: Y/ G[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的
0 _9 m/ o& J: C7 G, C% b3 ~. K2 Z- e9 b. N. M3 V
來啦來啦
0 W, e4 b( W6 S0 p6 f, Y俾條link我dl個遙控app
. `+ K: y8 w( c1 R

回覆睇睇先

Look so cool!; {: q8 \! C, R9 R
Wanna to fry
* n2 m" Y; P2 t0 ]Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾