嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   # c) \9 P& G$ b/ L
咩價位 ,淘寶嗎?
0 r' H! J: J( @6 S6 n4 \% ^) P6 R8 |: K4 O, O
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴" p+ T; f. m2 P* G: X3 S# r+ K

+ @& L/ _" k2 P7 s2 J' b
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   8 x9 F% X, f$ Q, T% {
好似有d簡單,有無危險ka?
2 B# t: i" L& Z. L

0 z" {  E* L, Y3 ]5 O心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
0 M. |* t5 p, c! ^$ h, `& W' C$ F( r

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   
3 s9 [6 D5 `) g買DG-Lab啦,是另一個體驗
- o: m. D! c2 @2 d5 l
# v! ~9 X% V1 ]* h+ E+ c
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!
, f( l+ ?4 o1 c8 N4 l) @
' S9 D  h; m# e  l. z出街電一電敏感位置,會唔會.....
% H8 h9 |( x9 a% |- `& L4 l( l% E" }) @1 |- t- H
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
- l: b! l; Y; V9 b) c; A: K; k
/ L9 g3 c& O9 G: a# N+ o' Z, V務求又要呻吟又要停不了
9 D* ]% }2 l! R8 m( N/ h* C# L6 W, u5 r

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   
& ^+ U& m% y( C7 y8 R好似都唔錯、OK喎!+ L0 A$ `3 |& Q  O; o$ b9 w& p, t
* A1 q) S8 O9 b. }" a
出街電一電敏感位置,會唔會.....: ^/ b" Q& g6 [, Q  H% H
9 V% x2 i; Y% ^2 N
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,% g% w# t# o- b3 d9 b* k' u

Q# s' l9 y2 w務求又要呻吟又要停不了
6 n5 N4 r, L1 |) n1 J8 U" j9 l# V

* q7 W8 t: Y: l最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
; H# y) M) |9 k; S, N
# I  f* x. {" q& s; {/ ?7 X# e5 G* s[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的$ H5 R. \; S& r2 a6 }) g% @

' p5 _0 F" |2 V/ J; v$ v: b! G來啦來啦
% B( `. M* W% _& A4 c俾條link我dl個遙控app
  x3 R$ R6 B& _9 H; F9 W0 D

回覆睇睇先

Look so cool!
, v4 T" n* e  t; KWanna to fry4 l7 s0 s7 N5 }; l8 a8 D
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾