嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   : ^; [# J0 ~% ]; \4 C
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~9 A* J6 Z0 P  g( O. |
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
& P0 n0 _+ u% b, h# X5 n$ T  R4 Q
你新手?新你頭個XD
! c: K$ U! U) N4 \; O" i) f我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   # N1 Q. v  _  g) _

0 X$ @: h: B# c0 d朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
) b  m5 P5 d3 i9 R5 i. G% `: u. |3 ?咩叫原教旨毒?
$ u" i4 z! m# K8 d以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
; c. b: j# e2 A( v' D2 H& }1 a# ]
) L6 K- {7 C* F原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦
9 h* g" j$ g- h" d簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
6 L+ Y+ x) K7 a" |: c$ B/ k% r2 K4 L" `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   ) S* m1 a% Q6 N
& w5 J0 C* E1 b& S- b' f0 z
會有人記得好開心
' C  }+ Q7 K8 j3 e# a* l0 d* Z) ?不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
+ ^6 |7 I) q, m: h2 H
5 f& F/ o  D& |: i8 w你都話恐怖。好多人要删相。& @" p; d0 l# u, Z( H- K
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
8 m$ |$ \; i3 f! C% z好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
% R& Y# k6 p+ x1 s- x我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
5 U7 f0 i0 I0 o! _$ {
0 e& v+ i' M* U2 O
只是 熟女 ! h  t( D! _6 k0 ~7 x
) |( J' ?$ ~4 N6 ?# E+ j
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得7 \* {2 x7 m5 D; {& E  Y3 y
回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表     |+ [4 N. s# R
好久不見
0 N2 n5 Q& J  w9 R
( B3 B9 w/ L8 O, d2 P! t1 b) L7 A2 S
心儀一岀手,5 Z" J7 ~/ w" K7 a1 s5 y1 [
好多 以前的姊姊,也岀貼0 r5 x7 T6 Q' S
8 E/ H$ m- ?2 {6 _2 Q. s) O: j
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   
' W; b" i) h3 V% {  U2 h5 J! l. L! R
" Z, I2 T- u6 d3 i5 b
心儀一岀手,
( Q* v! }" f' T: z好多 以前的姊姊,也岀貼' Y- ~+ |' V$ p8 y3 s" v

2 M1 u9 m9 N% A4 E) [* h' t0 f4 }(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
9 E: i& L1 K0 M9 j( R/ Y9 f因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐