嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
" ~$ a8 D* {/ V* q番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~& j# y' y  z( T# u
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
6 E! S0 Z" M. o, _! F, r
你新手?新你頭個XD* ~: n. _+ \4 E( _1 j0 S1 ]
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   + ]5 O7 f  i0 H! B3 p

3 I$ o! q8 v! y- {. `朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定  W- T; Z5 r9 D- |! {5 e3 w- P* ?
咩叫原教旨毒?
$ T+ F  D  g. {# ^- B
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD2 ^8 x1 a) J; J8 \. E5 a
; U. b* r. w) q, l
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦! u5 c0 \/ B! i, k; i& d+ N% A+ D
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?$ m( r% u/ A/ J/ @6 Y5 \, D

8 C1 }; T0 h, i: X" Y# z' B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   2 r/ D) s$ ^* F5 b
7 F, u0 l, \  R  j8 U8 M8 x& k. r
會有人記得好開心: c- `. Q, L& I
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
7 |1 h9 \* h4 K- L
; D! I' a; P6 A$ [) B) a; U. T
你都話恐怖。好多人要删相。
5 t4 s  O3 T$ V你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" , h, v0 v' |8 v4 h1 D! s1 `
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   1 n5 h4 A9 o% v4 D, w: ~, r
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
6 D& _2 W% c4 C1 n) w1 l& {% s" b5 M/ t# [
只是 熟女
3 w6 R9 W+ }5 U  M! {- r
* r) T" m% `. M- x" G2 R( d9 e8 x(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得! \1 j- G- a. ]0 c& Y7 o0 z
回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   
  m1 L0 D- n2 D1 ?( I* E3 v& l好久不見
- r' G6 o; p+ Y' w$ y
1 m2 ^* u' ~0 g" O2 |, \/ {
心儀一岀手,/ r; A( g5 I, |* S- ^8 l8 b+ D
好多 以前的姊姊,也岀貼
' h' ^3 g8 H1 a8 H( G) }% n* O9 g# o4 A9 v# y3 n
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   - T6 ]( t$ |. r+ I& \  p

# G/ l* ]) Z# @$ l; G( ?, e8 u% A0 d0 R- j* t8 k
心儀一岀手,* ^+ P1 ~8 E! r* b
好多 以前的姊姊,也岀貼
4 R6 p( N3 U& s5 [! i8 ]4 ]- J/ d- [
3 ^0 [0 o0 M1 O  n% H: s(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
2 ^. v* i  ~' W; M9 i, b因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐