嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
- L' j. p) @, W2 a, ^6 @2 E* F3 K" k2 o
* _$ U: p: h& n  d5 t0 t! C
那要看看身邊人是誰7 P! w: z4 b& S" r* j8 p7 v
是屋企人就打死都唔認
5 N! s7 e: i7 h! f% {+ y5 G5 i" [4 @' ]' f
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
* Q( Y( ]  }7 v& z. |( R, }1 O$ x7 {5 n7 C
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,3 M" h, V8 J9 T' N+ G% y- q
( c- p: S" d! O5 E
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
! a2 b9 J9 e  A& X/ T# B$ g6 c& M5 w) I( z6 z
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   ( O' }' o- X8 s" {4 Y0 ^6 |

9 S1 i; P6 g8 I: a9 V' x
7 j$ Y. J% P( w1 J/ g那要看看身邊人是誰
6 p" C# W4 L0 W4 n7 M8 b) m: U是屋企人就打死都唔認
1 ~* a+ J, _' ]  Q* k7 ^& b
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
. ~: O+ ]7 q" w3 ]4 o" k我較幸運, 我有個姐姐.........
( g- ?0 Y1 ]+ }: R. V/ w  T
5 |8 d, \! d' U1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............7 P, y* \8 {2 W$ E8 C6 R2 ?9 V

3 i8 X2 |: u# l# x1 P我2X歲 ...
; b, R- |1 i) @1 ]! n6 O3 e
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
9 e; T) M; d, b* M$ R# F) ?3 ]7 {& R6 s
' \4 y3 w2 V; V; w
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
7 u  H/ o; B) R, g* B: V2 x, K- t
4 \( A' r5 G# Y! Y8 p所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,4 r/ E$ l. Z8 D7 U

0 J) x# Q2 J( U4 d0 }又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
" @) I! b: O! |! R' ]) L7 {
! t4 C# C1 X  ^$ b所 ...
; f' V7 j' _) m  U1 ^我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   7 K% N( G4 x9 U( q" S
$ o4 U5 h/ M0 Q) |- t0 S

; T, q4 p, @6 j( h有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
2 \: F- E* g% k9 l+ R' c  B! |$ U1 s( ~+ T
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,, D1 ^; C8 B) l

, O1 @2 z  z- i) Q, a又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
2 w4 \' D1 t6 G) Z  Z8 N
( O. a- K# d1 v, d0 N2 y! }所 ...
! t& M' M1 l) k2 ^5 D
- a/ q% K, k. N; k9 n0 P好多女仔把自己打扮成為男人. O2 o3 {, a7 i6 i& Q1 d- |/ o
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
- D! T/ a* f" T8 c" ]而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化3 D: |5 C, [( W
女扮男,接受,反之,就是心理有問題% r! g$ Z2 D# T# {; a
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   # `, c4 T5 k; V% s' N& P# \8 e% b
這是社會文化
; |8 y; h: W: t. R0 B7 m. B女扮男,接受,反之,就是心理有問題% z* Y8 @( [# w" h( A$ H
甚至,他身邊人會有危險
: ~; }3 B' e9 b- I7 |, u& F! q# f3 s8 v) A
台灣和日本也有不男人
) q; ^; y- B, e; k  _& L; k喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多8 p# A7 v! r4 G, D! l! y8 o
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
0 u- J/ ^4 v* g( Q/ q9 m還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
0 [; W! F  ~( _5 h. x! G& q5 U

$ V7 q8 r+ i7 Q0 |* l  ^4 B是呀, 1 Y" {% z  ^# ?! Q' t
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   - p8 d- B* Z5 }2 u* G3 ~: k6 B
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?. H/ ^8 h7 s* }9 I9 ~8 v5 u& C2 s

7 O$ e6 P! n$ m/ H直接認了?編個故事?
/ ^2 m: s+ R* g4 Z, K2 {5 F
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
! H/ U8 n! u/ Z8 p
# e! D% x( o9 z
6 Z  E  Q# ]) b& k9 `是呀, ! |0 s0 f# U' L: @
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
) r! Q, E4 _8 F; P我們只是遵循我們所好,活我們的生活
8 Q* v, s% ~& J. m1 B; }" n: X7 [! p威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
$ @0 V5 W. z5 X% z$ S都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   0 O0 n0 B5 H( J! ]

5 Y, z0 D4 v0 i! {8 P$ P8 T細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
5 r6 s) d" Q3 r$ h6 b1 W
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   : n1 }5 q3 r. p# m

1 c( D# K. |+ L( g! ?' Y) i0 q3 F  m% {! y$ A' }
我只享受被進入之感覺
: c$ M+ u" _, b6 `0 E  @4 b5 ^; k& G1 x! h) Z6 e
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
4 R/ T7 ~( v& R4 [
7 h! ~* i% e1 c( r( K" J2 T
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   
  Y" V/ G; j* o/ O: S: r& Z: q4 ?4 }
. \! |; h: m: A/ C0 z$ d/ W" G- T( ?我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
; Q& p4 q" E. o
5 o5 M7 Q$ z; j- M3 ~6 M! r( b$ U! w. ]我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,: q5 K4 E5 K9 }! X/ B

/ m1 _' n  X9 _0 Y/ I% X3 s" E  I: {所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,: Q, J' H$ I7 a! ?
( ^9 o( }4 t. Y
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋: X1 u4 k) I6 ]) y" [$ V
4 ^& _# y2 G1 M/ B/ I) N
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服6 ~& z9 g8 ?- A: F

! z9 M: {4 Y& F" l" I8 n就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
; y* A) I& p- k3 `* T1 E8 o+ l( I/ [4 {) f4 F" c
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
/ F/ A1 v3 i0 p/ v正常O既, 的確好難. v5 k. |; h( @, B; v+ V
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化' w& ~, n) d* Y) b
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   + O! g+ H( b" T/ P# s8 e
+ S9 B, u( `( m
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
- p* q, a9 V6 y3 ]; ~' M威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般; l6 ?. n1 J& w: ]
都不可以
; i8 C+ Z! E8 Q# ^/ y
% g$ r6 @+ b) g" b* ]( T) g當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
* V- J4 X! u+ Q5 d. z  M  }+ o
+ I  J! i4 D: {! h( Y( Q
) U; l9 _4 h" M( l* [& e! o我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺1 H6 p- }3 N8 T' t, N$ h6 B8 J
: V& f3 F4 g) T6 x
7 c. Y! c2 ^/ r

( K, L  ]" E; \+ H1 t我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
8 x& T0 x# ^; V& S) Y
( x8 J) O3 I+ y& S所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
9 L/ }2 P: S* m3 z/ j# Q& |7 ], ?5 }0 F, C/ `
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋, a" E: {- e  w2 a" n. f( l" i/ k- F

2 h; e& _' B, j! C3 j8 q不要 ...
% r( D8 S- J3 L2 {% A0 G8 p( P  g8 M6 E$ G) C9 b3 v; m
妺妹你帖子
! ?0 N/ O& @3 Q4 [的高根高貴又美麗2 I2 q- i0 q8 ]! Y7 b5 V
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   
% |; K( P# K0 g1 }; N
1 M1 ]- ~" {5 v正常O既, 的確好難2 A: k4 M0 o1 @& ]. y
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化9 ^  m6 d& @/ x! N2 a
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
4 H  q/ T- o% r/ |1 h' j+ q. _& o, W
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。5 M. m9 a9 p' P: e; `
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
& \) C8 L; ?4 C! K2 ~
; a& }9 ^; P4 q+ y
- T( g$ C2 u; [0 s) q& \0 E當時我急腳走了
6 M/ k: G- I% A( p! @$ f
我們沒有錯,但難為你了。