嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   / E" P. x  z% B8 u
1 b" V7 A; t  `2 k, V8 s1 q

" @4 d# u+ M; i: ^9 ^那要看看身邊人是誰
" a5 A5 |, Q% q0 g% J: W6 e* Z* k& M# X是屋企人就打死都唔認
4 h5 M: c4 V' X

+ f6 Y, T' G( X$ r有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,, b' _1 t9 F' ^( X( J0 ?# ]

' `1 A1 F% @; @  t所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
3 J2 g1 o& N# _
0 s) D" ]- d3 G# {又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
& r/ s! x) A9 s( Y
7 S+ @' F. }5 E) m所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   " [* o" O7 Q) p8 \9 X- A

$ K6 A3 R: W% L% y" I1 ^% z. N! f0 A
那要看看身邊人是誰
! c+ w+ y; t# \是屋企人就打死都唔認
! w% R/ w1 \" S: U9 }* y3 Y" x我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   ' D! X" j# g* A, I, Q3 r
我較幸運, 我有個姐姐.........+ v4 y: N- o2 ~
, Y$ D& o- A7 C' j) l6 s
1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............# _/ J4 \6 E2 \! W& m$ x4 h3 j$ p

, ~* b2 ]3 ]- S9 Z% L1 G我2X歲 ...
2 O& G/ M& L$ W姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
1 C" F8 z# U6 G  ?
1 Y5 F9 D0 ~2 b+ k. P/ m9 K, l6 V. u; }9 v3 @* ^& e
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
' H6 V  }" Q3 x0 h. Z. z( b7 a) r6 B& N( E; `: u5 t
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,8 b( w( H( \9 a1 d6 J: v  T
% z2 w# ~; ]$ Y- Y5 }: w$ u; U
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
. ~1 a% _4 z% Y3 k
3 u/ M+ G* t4 z' I: D- g$ G所 ...
: L  X3 E  U8 C* m, }我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   7 W$ g- O9 R0 V, q

! H- o5 o' I3 {' U
$ b5 g' m  X+ u; {! k有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
1 b! J  _0 \( N; d# X
: a( ]; D, k) K* V/ r所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,% t2 m6 N! x- S$ F

: F" C* M( y" b3 I又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,3 m, ~# Y0 A) g, T; G

' Y9 U2 B' Z, a/ h( y. G4 e所 ...
& D2 c  f6 L( q2 }$ u. K2 n) |% f7 m5 V1 z7 K1 b5 K7 q" p
好多女仔把自己打扮成為男人
6 {  r9 t1 n0 X穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理0 [* {- h# u( U: L% ~
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
" \- x; N: k# z  b4 P女扮男,接受,反之,就是心理有問題% |; q( s* T) u8 e$ D$ T
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   
6 W' u, u6 A" q) q! i這是社會文化
3 u4 U9 g! i# B女扮男,接受,反之,就是心理有問題
! H" Z0 h* Q* o8 ~甚至,他身邊人會有危險
$ T9 h% ~% |6 Z3 z
1 _8 m5 [5 |& K6 `
台灣和日本也有不男人& ?( U' }* i& }& ]0 k) G, \* s
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
. C0 ?: Q  m" c  S0 c例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   ; N6 {, j: C% N5 t* {3 A
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
5 F, s* G' f9 V/ Z8 U
; y( b# Z; y! y是呀, # M3 o8 W. \! T( G( q3 O$ z% X: k' ]
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   7 Q+ w1 {* @5 T# h4 l) x! i7 I. \
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
) ~+ ?9 k  S$ D0 `! X
$ {, g3 E0 J9 u% l6 k' n+ J6 W9 p8 x直接認了?編個故事?
: a8 e1 [) Q0 D
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   - i7 r! h) B7 x. n

" U' {) w) w0 `$ H# o- n: F/ S0 S! m! e1 k, e% o  l
是呀, " m: M4 u5 ^, X5 _
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
& Q2 G* i- f- w7 i) K
我們只是遵循我們所好,活我們的生活1 g- k& s3 G/ K- i  v* ~7 Z
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般( f0 q! S$ {) M( X
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
8 Z+ |1 @8 ]9 X) C4 q
2 H4 P# x: Q1 v/ r9 O0 y細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
; ^$ s5 q" T5 l. @3 O
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   * d, y, u. U3 p0 a, {4 o1 X
$ e5 S! x9 @- v/ u3 C. D
3 N- n  z! [1 ?! T
我只享受被進入之感覺
  P  s5 u- x$ a% q6 j2 P
- N/ d" e$ N& K) ]8 B: X我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺2 N, s( b- p, b1 j  b! J; k
: E( r( l4 L& t/ I6 {+ B' d
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   5 p- A  H8 J* {) `( `
/ y- F. w) W1 L4 E# J! J
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
; ^7 e, a9 x' C
) O3 \. W1 n( w我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
/ p9 r; T. _7 S3 Z* C2 z
( Y6 P  W+ n# T! c8 D, U所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,! X* C7 T$ e, [, M* `; D2 [

; L4 z; z4 u! w同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋5 U; k8 o4 D8 B- N- j

7 `0 r! r4 ?2 _7 |3 `不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
9 c- n" r" g. L8 s+ }1 \2 Z$ `4 c( |$ R5 n1 E
就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   " a- M7 z* K7 g1 `& h! l9 G
+ y& n6 E, \- @9 _9 s
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
: P' y5 O' y. ]0 B
正常O既, 的確好難9 ?* Y+ y" S( U: ^$ ?
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
' P6 P6 d1 }1 K7 K1 W最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
4 Z0 b' D/ k' b) x7 j% y7 F/ F/ @; e
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
$ g' n$ O8 E# d2 h威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般8 Y( ^+ T- b+ b3 U$ n* L
都不可以
% z7 k' `# E) ~( b' v* A* l& [0 P- l' a& `. y* K9 n
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
0 D2 F3 o. H% b% k
+ p6 e  u# ~* X* D( t
8 q; @# P' h) W1 L/ W我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
* J: ^# G' b9 T: F% W! S4 F- B0 T3 v  u7 J2 B# k- c5 H6 k
: a( r+ B1 T6 B! |, X' ~6 w: e
. Y7 Y$ W; T7 {* S. z
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
  v3 W) E. P) _1 L" b$ b2 R' w8 }6 h% p3 |
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,6 u( ]! h; q, h" _& W6 x4 h. U
9 ^7 O) j; Q/ c& Q
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
  \( D/ E! g% \; V( k5 M( @. [$ ^( q+ i1 P. s6 v% L
不要 ...
* S, S8 d" }& o3 T, _! u" e' X
$ }- l2 ]- b6 n* \% Z
妺妹你帖子3 ~8 r$ F8 Z% c0 r$ O9 t  ]5 r+ Y( B
的高根高貴又美麗
% ]2 [' p  C: N) K我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   ; W! j  t- {9 T  h  _7 z) u/ ^

0 X$ q* y, L2 v1 b2 r! S1 o; F, W正常O既, 的確好難
* ?6 t: ?8 P+ U9 m, u一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化* u: G1 H/ [7 C
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
% p9 \( y. J8 V
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。1 K# g( [" X7 O: H* X5 ?) V
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表     Y2 e% B+ V( p6 \% A

% L; |, q. p1 q0 Z" D' i
2 v1 N$ C) R+ N* g當時我急腳走了
1 b5 @/ m7 b1 a我們沒有錯,但難為你了。