嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   " Y: k& X: J( t" ?/ P
7 n3 Z: d+ Z6 P+ K& @- e  Y
2 {* F6 W- E& u
那要看看身邊人是誰0 G( ^* \' X% k
是屋企人就打死都唔認
! u7 g# q+ z- S8 g  _% f
3 P) z" H3 I* Z9 q
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
+ X# B+ D. t$ e1 }9 F; j
+ g. f" C- m; Q6 ?; C所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
+ D, w* Y) C, G+ V% |: y" P7 d+ @5 |
8 X4 n1 k# U9 x0 x又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,2 V. f! u# \4 `4 R
5 P2 `; [) J/ S
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   7 b/ @# H: z/ m$ U% O: r2 _7 c
- E- ^! y2 e6 @! V. U
* x% B% u/ Q3 X4 H' t
那要看看身邊人是誰
% \$ |0 K* F/ a' g+ n0 c" D; n是屋企人就打死都唔認
. |* \8 }% [2 V& N$ U4 T; d
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
3 |' I; a( s& j; V% ]. h我較幸運, 我有個姐姐.........! F, }0 \. ]* _  }; ?

3 |/ |- B" ^; ^& b0 E1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............
% `+ M( _+ |2 @& p% g3 F* [2 @- X4 s- k
我2X歲 ...
. ?1 \  _. R# x  N$ O7 q' C: H姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
3 q% C6 v; r- O, J( F5 o: s
: J" z. y, O) n% l& I3 E4 t% S/ x" T, \9 P
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,0 D- o* O/ L6 ?
) M9 c2 Q; n7 [4 ^% \
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,% ^/ }0 m/ L0 c$ w4 M
0 Y, `" a% w" D% t- e* e; Z
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,2 I- ]  C/ g6 }
+ U9 n7 ~; S$ N+ y8 m
所 ...
. `7 `& K7 ~, _0 e+ |* o" N; c我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
" ]- h6 L: R  @/ j4 N, P/ l# Y8 _( Q
  x6 {! ]7 I$ @7 r0 d5 A& ~" C4 I
" A& _! c" }% U" h4 Z% W有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
5 L' A( v8 V( V% x& B; b6 z
  l+ T' P, w/ e4 M所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,8 E3 i  a' p' j& f3 q

, k6 w$ h6 t# w2 I& O又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
( f  k* J! i9 b  q. F  G7 C- s4 S) x
所 ...
/ J, V  [4 H  F: C8 G, o/ A7 |
( h$ L0 K3 @, c, O. ?5 H好多女仔把自己打扮成為男人
# l2 G) ~7 h& \2 \' D穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理3 c1 t2 Y1 M! j
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
. p. K' h9 R* w0 k' d- ~0 F, ^女扮男,接受,反之,就是心理有問題/ `9 c! J- {2 F
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   ! {; S- I6 Z6 Q: v8 z1 d* B7 q6 j
這是社會文化
7 J- g/ G4 r+ H/ a% T女扮男,接受,反之,就是心理有問題
( x8 _% n2 R% t0 R- J: Y5 _+ \甚至,他身邊人會有危險
. i8 t4 ~" T( n: p
' e) b. ^( t) ~- i$ c" E台灣和日本也有不男人0 h: S7 F2 W$ D/ ~$ M
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
! ^. M# K" \1 @5 U8 e6 j例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
7 C: Q0 i$ e+ i6 W還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
- H/ s* `# \  t& a9 G' _

& S$ w1 [) h7 ?, P  \2 B是呀, # k0 a3 W4 [1 `" C/ ]
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   ! b" i( O- X$ \
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?* Z4 K+ y, Z1 m8 ^, z  Z
5 j! s, I% J  G* l( Y
直接認了?編個故事?
& Q( |' p8 w& o6 R' S
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
- X/ k3 h4 y4 S) }; W: F# m' m
: j1 y; E. P/ G1 m; g, g1 g% k- l5 q1 A( _3 z' j2 }* U) |5 l
是呀,
; F  l5 j1 g% E+ Q我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
; T" m. f& x. A( P5 s7 K5 W6 l2 P: I" |
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
% `! t. F4 d2 K4 c+ k/ F) ~0 U威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
8 G5 K) a$ y( X4 r+ j. @3 w1 ~都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
# P; I9 j5 g8 c  c9 `5 p+ x
% T9 e& s8 e) @; ]( ~! x0 V細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
, t7 Z1 o* @7 t6 R
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
6 ?! R2 k* q& f; Z% ?
! Q4 b* O0 H5 T) b% V) ?. P! y; v& c, P! E- E! b
我只享受被進入之感覺
, {. R9 c' y. j* |+ F( m

% F) z7 H( g) @8 D( n- ?& Z3 D! ^( k我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
, a3 q8 q- R8 N/ ]$ c# P
9 n0 g( W9 a3 L
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   & z% m% ^) |# b+ C8 s5 q% ~/ Y
3 O) z. l) K/ P: _+ M( A
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
/ r+ Q. d7 \6 m
" ]5 e0 X+ q; B0 ^& O% z
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,( c+ N8 O- M7 n- Y7 D3 p
, ?- @  s: e. S, Q7 D! S
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,  b1 b' V% O9 Z5 q& j
/ o; n& ?0 a, A0 t
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋* F; P. A$ X( A3 m! t& E6 j

! V3 W$ `, T8 Q, F4 J8 x/ c; _不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服* D# Q! A1 |4 H' L7 q

3 [$ @6 J# l7 r% Q就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
4 }) h: K/ d3 B/ M9 E7 d# F) p
, G/ o3 Z# z5 @0 P& x說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
7 d. S5 ^% e  u" r+ c3 _+ J4 c
正常O既, 的確好難
' f1 M( x" ?9 j. k2 E& t一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化, _$ O' a& ^( W  `% O5 ]7 s
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
1 P1 |* \( I% t$ m2 g7 `, \1 t/ Y$ m; u5 A7 o
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
  A6 h) r7 j, v+ p. H. ]+ Q; C: `威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
$ r+ }; b# m; l( Q3 l( c  \都不可以
7 u6 o% W, h% q  d5 n5 u5 [' o
' v+ ]6 i; ?3 p/ E8 H7 p  E
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   ) w3 v, V. ~9 x% D( a/ `& X3 d. X. a
. a7 n' }) a% l
; v: j4 g& J  X0 k( X) i
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
( d. h! _" d' n1 D% @! R5 k
# S# z8 e: X: G* ]+ g$ \0 z5 x1 b: A4 Q) D# |9 ^7 q5 ^/ K! Y5 i

0 T! D9 q0 {- ]) l我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
8 F1 s0 _  M+ T: w" C6 m. @% W7 j8 ?3 J
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,0 [8 a: g. y+ i1 A& ^

2 ]; V( c& O: i. G( Q9 L同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
. R* l3 M4 Y, J6 z" R) f
5 P- C0 ^1 R; [5 C- W/ v不要 ...
8 J" e. V% a: [+ p7 a3 T: v$ D6 d
* i% Z% e4 C; C& J" Y, w, q妺妹你帖子
( q) u. }! a4 a的高根高貴又美麗5 h( C  r: ?7 M: h* n1 w1 r
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   7 F8 o0 H2 i. C+ ]( [) i
# \! L. _" d) S% m, |  b
正常O既, 的確好難+ g: q9 E& v( k( p+ h
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
* C1 L* Z" c/ M+ |' i# P最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
8 e: X; r) B# e
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
$ [$ P5 f4 \4 L: R' `真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   ; ?. B6 C( O' }6 [% C, @2 u

. N8 ?. K+ n( H$ z# I) x- Y! |& c8 h! B$ T5 o# a
當時我急腳走了
2 i) P8 M0 s2 g2 l2 C
我們沒有錯,但難為你了。