嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   7 f( I, \( z2 U' {& U

* g! Z% N* C1 m: M) _- Q: R, U* t0 N8 j$ I" n. y6 E4 ^/ u! L+ n
那要看看身邊人是誰, e( C. Z  {. r* E/ D
是屋企人就打死都唔認
$ r6 v4 V7 G6 a0 n, W
% G$ J" q! U: H: g有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
1 ^+ i: k" p" E+ u' K
2 ?' e6 t6 R/ O) \3 {. n所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
8 U/ \4 t+ ?  @  O: v: n
) P" P/ G. ~; n$ N又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,- Q1 b5 X/ ?# Z# V9 z9 J

0 b, U+ z( D. _所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   ' U  N. s! c, K' X0 q
4 }: s. x, K: H8 ~7 o
, i  l) ^3 c- r: C
那要看看身邊人是誰
. m+ x) `. X2 g8 ~5 r是屋企人就打死都唔認
/ x: {' c0 b( A) `2 b4 o6 R我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
; ~* [9 Q7 E, P' c我較幸運, 我有個姐姐.........) c1 g' E( d. p' h
* d" B' F) _* |# S5 z! L6 P
1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............3 ~: A; l7 P4 C+ |

0 w. N/ P! H' O* n我2X歲 ...
& |- ^. b7 i1 a  |+ w
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   8 f2 n- ]8 S$ L! [/ @! M

0 X* w6 ~4 g4 T; a$ `  k  ~$ N4 m* R0 u* l1 g( Y+ y& E4 x# G
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
2 o, r. d) ~5 s4 H8 i$ M  j* v& N/ T2 O" V7 n" j% @* U% D0 T
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,4 b2 J# }$ d( Y% S5 @% L
# [+ l) q  R5 o+ d
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
2 O, J2 [7 a) v% d4 G3 j  ?: c
6 p6 v# ^. `" P" c所 ...
" w) c. N2 Y% L5 [/ P7 J0 R; S4 C* H+ L我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
0 q$ {+ }; C: K  U- R$ d' H9 i/ z  K+ p8 B' ~
; J1 f7 R$ n( a4 u
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,; E! z( \6 v6 E( ^6 v( K8 B2 `
3 |7 r9 s$ H! v' b1 R; H" H* p
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
3 c( Z/ K" j) x! [' W4 [( B0 {* z) A! H- |" x2 W) D
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
1 N; f/ e0 a3 U* r! R, I7 N# F
所 ...
4 S$ R7 p1 M& u# V: h0 o/ \
/ |9 o6 U5 b! r
好多女仔把自己打扮成為男人
7 _7 J. C1 T6 `- K穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
% {+ Z; c$ O8 B& W# _5 @而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
( {* @: h  V; j女扮男,接受,反之,就是心理有問題9 n% y# q  [" N7 s
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   
& p) O8 k/ L- w& V, T這是社會文化
  Y5 N) W9 W: y( b女扮男,接受,反之,就是心理有問題
: F3 p- G' Q8 G" h1 V8 y8 ]$ f甚至,他身邊人會有危險
7 j8 ~4 D- x" e/ d6 n, y/ B8 J3 [( Z$ N, B. ?- |
台灣和日本也有不男人' D* B; `$ a& n' P
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
3 S: ]& A9 j; y: U! ]* Y- L例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
7 Z' t. M# H$ M; I還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
1 ^% f  M1 }( }& P6 W
$ h, B4 {! i  P% n( C, [* z* n是呀, 2 s: d) i/ g1 X9 W: N' E
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   ( n+ V/ Z  [; T. r2 M
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
9 Q  v$ r3 Z! A: }6 s8 ^: A% e
( J) F4 P/ _5 r( x5 x6 q3 l- F# K$ Y直接認了?編個故事?
; `8 T+ y1 _) c1 O8 u) N2 s細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
, X5 _" X0 C" L6 q$ O% Y: ^) \
$ r* l) c. _5 C0 G* J9 U9 d# f7 W; }9 a: X! |* `2 B
是呀,
+ {3 w9 R8 N+ o8 S% H我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
9 r. |- f6 }) b- T7 Q$ ?0 C
我們只是遵循我們所好,活我們的生活" F! b4 o7 l8 R: V3 n% E
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般( `3 O1 m/ w3 Z: \
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   6 E  M, |% M0 E; _( f. q  e+ J+ a

- w. G$ ]7 D$ U0 ?; `細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
6 y. p6 g. d# {/ h
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
8 o. _7 P+ v, c: a7 f: N8 Y6 r$ Y) J" H& {
  a# f" z- a8 |
我只享受被進入之感覺
" N  {' q3 j' h. c! b5 P' [

. D1 ^! S- Y0 E2 k& [0 o3 J我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
% m  V/ l8 ]9 ~' t4 O7 ~
$ |! O0 R6 H& S3 |& U3 B, p" T
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   ) `! v4 |5 P+ G7 g

; @5 h$ d% C7 W0 R6 `! m我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
  [9 l# R- d' {, W
& r4 \1 r; J" [$ }( p7 K
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,6 G* I$ O' W' j% j2 k

) P4 D2 [4 R, q所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
! L2 W' ]  Q7 P& p! f  a& W3 o4 {$ w/ Q/ N4 l6 q2 k
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
- d6 F: E- Q# _4 p4 M% N  d! H2 N- l9 g& O* Z
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服# t4 U  }' C( [7 `3 J* G

* K  ]; x) o3 _% }5 z' }( V- c6 ]/ Z1 |就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   ; j3 e6 d! \6 S, m$ q# C9 _
; z0 o, e% c/ A3 c! h  g
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
, A6 i  h; k0 R, L
正常O既, 的確好難
9 K3 e' N6 L: Y& E" Z! i# _一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化. g: w0 ~0 C" }- C( x9 Q6 T
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
; o1 e% n' ]  q( b/ ~/ E
$ ~& M) I3 ^/ L- n7 g我們只是遵循我們所好,活我們的生活
  d- J' f6 y9 W: l3 j5 j4 V9 n8 @威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般4 T6 h  n" _( x$ I4 h3 f7 `
都不可以
! P! ~5 |8 F3 ]0 r% @5 T1 q* `" r% w: y
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
: p6 V3 Q9 j" ]% r* @3 d
: B* Q# n" i# J3 B! @7 e& |- `, H! o/ T3 r5 Y  P9 K; U
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺9 T( @$ I6 v: n. f4 _6 q0 z
; N, ^7 ^  U1 s. }/ f9 F
7 D2 C0 e" Z1 B* s% K. ?

2 s- O2 I$ ^; y: q& I1 \3 U7 r我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,7 S7 I. U' |7 x) W# ]3 K
  E) }' D# B9 ]. e5 ]) x
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
8 Y, `0 _. Y( y/ w7 t
# h9 f4 B. J- c% o( \2 n同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
% v& r8 I: _4 i4 {* W9 x$ o+ N9 L
( E( F; p, \- z. ~, F: l9 k( s) }- a不要 ...
/ R- k- [# r) y8 a
& u+ j: e' ]/ Q+ V妺妹你帖子
% y# U. E0 V, u* o+ b的高根高貴又美麗
- @9 s/ }( J! ?我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   7 v9 ?9 h0 b' Z1 l( t& f* {
' j# m9 _! v% c" _+ H0 w4 `
正常O既, 的確好難# G. _$ G9 e! a9 {# N. R( P. y) F- X* d
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化# E+ Q. r& [. k! Y% g2 p- b& n, m+ r
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
2 O- L$ Y1 p  b( V呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。; y& ^  G. m! k
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   - {  X8 h5 K& u6 N. m# a* a( w
7 H% I3 X( d5 K/ Q$ F
" U/ @1 r5 d2 h! V5 `/ P
當時我急腳走了
/ k& x' I$ v" s4 G) b+ j8 ~; f我們沒有錯,但難為你了。