嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   ' H9 O$ D% O! |+ v
* ~5 K& r- c$ Z( N" u8 X7 {# S$ g
  _6 i' q' S  |3 p
那要看看身邊人是誰; g+ _" s# r$ V+ w$ O" A. u! J7 H
是屋企人就打死都唔認
9 E6 ]* c5 U, t" n( P* _8 t
9 R& k6 d) R9 S3 u有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
- e) |& H. r2 [( H  |# ~- Q# C" M  \" |' B9 l. C# r
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,+ z# t% ]6 g' d2 r1 p

1 _2 M% N' K# o- p3 d% n又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,8 C& @( {( x  [$ I1 r4 B4 J

9 @  C! s' }. @# C# S# H/ n所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   % l# p7 l  Q0 h$ H( u) C& K

; r  H  M5 |5 Z' d+ p
) R4 b4 u; k5 B; i1 s* v2 }那要看看身邊人是誰9 ?: e8 g  }" _  b, B
是屋企人就打死都唔認
0 M' G* Z5 d6 Q/ p) ]
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
3 B1 `" j1 A! Q我較幸運, 我有個姐姐.........  ?9 t3 z1 ]! ?7 _" |" g
* K# E( D2 {7 B" J; c% t) x
1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............
& f* p* u: B2 A: N+ w/ J8 |( V1 k/ ]: m6 D1 T! [; x* o
我2X歲 ...
! F: o. H, e$ z; G' f
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
( q5 D& h+ L- {" s) }
: Q+ f& E- \) O" M( k$ l/ O
9 N2 W9 c+ F# X1 s有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
8 F2 k8 N5 @0 X& O# [
/ e1 u0 J- ^( Q8 g所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
  p0 P# E: M6 ^" n* X# m
7 G& n7 E2 ?1 p$ j8 q. f, [) u: k又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,4 G4 P, F/ r& [! [/ X
9 {, L( k% m9 |' ~# i! @
所 ...
8 O! s2 ]1 u4 i7 v5 g
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
1 S+ v! z, f9 f/ s8 [$ k7 d4 ^6 w* E" @
" ~! i8 K8 O. X7 A, Y
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,' {/ k% _' `9 Q: G

& ~, V6 Z$ {1 k" n0 g7 B+ j所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
2 k. h8 _8 e. L/ C  o0 d) z8 L$ e& S' u. w
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
  M8 X0 _& D1 l, L) W0 |, ^, `3 ^& p; O& e; a. o; {+ x
所 ...
, g0 k. t1 O, L( y- k- C) R
  d! t/ l/ t& V6 J: V* Y1 y
好多女仔把自己打扮成為男人
% @( n! b  Z# k# i4 H4 O/ `穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
9 E) N2 N9 x+ x' E2 n1 G而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化- X1 I! Q% y1 F# Z. ~- Z
女扮男,接受,反之,就是心理有問題- U, x/ I# P  o1 Y/ x: I* @
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   $ L7 c/ E% ~* W
這是社會文化
4 p1 |9 H1 O- a4 z7 A" ]8 p) q# F女扮男,接受,反之,就是心理有問題
# c* V3 w/ `9 t8 X0 w# a& W甚至,他身邊人會有危險
& n/ R- N9 n+ \2 P4 r: L( ~

* L: L; U& C: l  r3 k& l台灣和日本也有不男人6 X% g" e& r) ]
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多" a1 K. }# O2 M
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
+ X2 i) u1 T- S6 {還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
8 n; W* b+ b: q* {  U* C
* N/ h% {4 h4 d" e* t, m是呀,
2 y7 h, R- d( `4 n$ a2 [& Q4 E) g' u我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   0 B, e, ]! z) }" ^; U$ p! {& O
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?3 e2 K# j- @( |4 M4 X

5 ~# M; Y$ P( X1 r/ p直接認了?編個故事?
! a3 c! L. Y8 Y: [4 u' n) ~
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
5 h  ~/ B3 A& ?# y/ X! c# E0 s
# e8 I4 @  S7 k) L' D$ \; q# c4 K' R7 C; G
是呀,
# J- F6 u4 A4 A  f3 v; S+ G1 Q我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
4 Y6 A! _0 w1 I- ^0 @
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
4 N6 P: g# H8 H. D威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般6 B6 ?! Q8 N. }
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
  U& @+ j; `) k+ n1 N4 H* J$ k7 L# Z9 T1 @- B
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
9 s" I( \1 j' D& H
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
7 J, o5 ~: x! t. V1 Q$ S6 {4 s: u) H! W# N! n- l, S
4 r+ a- e! g4 M1 K! h
我只享受被進入之感覺
5 a9 f7 r/ |1 m' `) p

3 G7 X& N4 `% f/ c" v+ e我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
/ R* `6 R& b8 j0 c& A$ E# h0 k" u# x8 C
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   + c8 Q  r" S4 {

( \9 B+ U' }6 Z" A; E* b& z我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
! ?: S8 Y  s2 ~& n3 B9 ?
, B; Q7 m& S8 \% x2 H
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,' k# P. q0 L5 m/ A% S

; B" x6 v, T1 q! Q% H所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
8 p1 D. d. G2 w" V( N2 U5 t, {! e3 p* h2 c) J
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
% f" D2 |9 P4 V0 \% g( i
1 s3 D6 S' ]1 z, l4 R7 s不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服0 p8 B7 X' x9 `5 k

2 k/ S0 G) J' r- f2 V就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
) L  a+ @" P# ]0 ~9 i) m% S8 W. w" O5 q
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
9 z' m# f8 G+ Q8 j5 q$ S2 A
正常O既, 的確好難
9 v+ U3 o+ m1 c6 h7 d一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
' G1 g& x. a8 ?* q6 w) g最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   ; E/ S: V( d" B) A

0 Z0 s5 {/ x  h# `9 ?( ~我們只是遵循我們所好,活我們的生活4 X* Z- \2 i' z0 o5 w
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般! j% z! k6 @4 ^1 C
都不可以
1 r- f. a8 K% M/ T8 {; V9 v# U
& _& b0 P# w6 Q4 o( y當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
  M7 `* x7 W: ^' y* E
/ f: M( t8 h0 X: R0 \" K) T0 x2 f4 u6 E, ~  b9 r
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
3 f" h9 Q6 v* H# n/ y
! u6 _- U& E0 x* M
" {9 u/ H8 ~. ^9 U
7 a9 e% ~0 P6 J) Y9 ^& o" P我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
  _# Y7 f  i- G1 Q# U
* J8 E4 S3 K4 ~. z所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
  q/ u; S3 V- @( _
: i% V# X: y- [  ]6 p同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
  e8 _* c; O4 T* a$ t; f9 [% `5 ]: H, g
不要 ...
8 M7 @/ p4 P; I; i( m- K( n& N: L1 O# H0 A: Q8 f
妺妹你帖子
3 M( B: i& A' R$ v  c+ l的高根高貴又美麗3 r3 |3 }( J" \7 W7 Y' S
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   ; e1 k: v" P/ C7 e9 m$ p2 |
. [7 `0 ~6 P" c" b
正常O既, 的確好難( E0 C8 x: \" L5 u6 e3 I  s; r
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化; A# D) ^, }9 s( T1 X9 F% Z
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
, ]+ z7 H1 l6 ^' m7 Z9 H* _5 |6 N
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
. K# e) d& L/ ]+ J1 S* d) [: @真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   . g. r# L3 s( G: s/ x" f

/ N  i# H/ b) B
: `& [. P6 C) p7 M& U當時我急腳走了
+ v8 a0 S4 _0 I我們沒有錯,但難為你了。