嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
% r2 J4 V( H7 h8 o3 G
2 l0 f! [0 l. }6 b- K+ v自拍真係好難
, e! ^+ w: F9 \/ D7 j& U6 n0 X/ Y, R, E# l0 ~! B( G
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   
  `6 W2 c2 S% y* `4 i, ?0 ]
; g( `2 ^. j: A. }8 q# a; h7 \6 [4 s; n
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
; b/ A7 B7 G2 k8 q# y; b8 g" M鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   " M" g& M6 e; L5 s- y/ `) H
的確唔錯$ g6 [4 q: q, U& l5 j; h& p
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
/ K: Z* I! G( g7 l) J7 ^& b. N9 j4 h4 Z2 B  N
當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋- J' ?9 R9 ?1 h, r/ Q* K
) ^. H$ \4 d( @, H. [. A) J. A
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
" j" q+ l9 F* ~( x
- Q5 T; E5 I1 R例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮," o, V1 o& a; m+ @$ A: }% K2 @

' g, F, H5 \' P& d# x! ^* D不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明
: d9 A' E4 W1 w! J( f( B% l( g2 j! c# x, x
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想 , `' y* b) y" B, W; e

5 j3 i7 a+ O8 W7 R1 T; [
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   2 |+ |4 Y2 K+ h$ G1 w

5 x, a, |9 u# G) g- x& ~6 o, z
) z0 e+ L1 U. e8 s+ i  [+ h' wsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
* V& e+ y" o6 R; ^
; G+ R/ t' b9 w3 w4 V) r
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛
; \  @  Y  Q( g$ t  C4 ^. M3 x4 n  A/ [0 C4 ]* j6 H( Z

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
% [! W" ?0 H8 }- a: u6 n" X( D) Y( N- A8 k4 a5 @" t
4 X. x$ y! `- X
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
0 P/ ]8 r" K" x7 E4 X3 Z
6 b$ R4 Y1 |% X( b+ n6 c
: t/ a2 r7 G4 i& I) K, X- @, f$ p/ ~
我居然看漏了這個貼!
, c! s/ E( |7 |% k6 A- V自拍不難,用自拍棍就事半功倍!
9 {, A9 [8 `2 m0 }. I用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看