嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
' Z. _) D) b% v
: g. }  e! J/ j5 ~2 C7 Y% L+ ]8 k自拍真係好難
5 p% J7 g. S9 V2 g$ q
! V( ^  d# J! a& fsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   " ]( d/ u3 {; _" d: {( E) H

& {0 s- C) d/ s9 Y0 w( F7 R
0 R: z+ r! p9 j* Nsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
; S% N3 l! d* k) U
鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   # R& S. _/ L! K# M( b; L& b3 n! X9 G: X
的確唔錯
( d; _3 T( K" _# F6 Y8 E( k* O近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
4 n8 ?( F3 S, D# A$ E: `# n6 Q' [

4 d4 ^, `' V8 T- r( ^當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋, @3 h7 g0 G5 z
  p. K! w% `/ ?8 X1 ?, @5 k9 W% b7 i
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
9 G+ n' B/ q% U. s% f( t7 o, b
( A( g4 G4 E6 W% Q# V! E例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,
! O. T- }) Z8 B: y! [) r* ]" H1 |& N, @! `
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明
* F; k, U* U$ [& ~$ l+ ?6 \3 o$ r; f- ^" C! X- h
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想 5 Y3 y2 N- F4 V8 `  F, w% W( g

" j) \  F$ q; T
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   
, H3 d- }% g, K+ ~% @6 e* b. f6 b# @! ?1 R# c

0 x. K& B' F/ @* {4 O8 x3 e+ b- Gsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
- Y; E4 H8 f9 c* i8 w
' d+ `, k! M. w/ ~5 V4 L
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛: v' l- Z- j" ^1 u
7 q: k! {  L8 c; ^+ e, `5 }* }

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   - Y! D3 e% n! z, R
! V1 g8 g  h( e( D$ b, z5 F3 I$ b- N

' C# I4 ^/ @$ d, ~! [: a, A# g" t其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
% U; G' K8 O& J2 r" j! M
; R% `. c7 k/ O% m, S7 R& v. ~& N& K) V# G
我居然看漏了這個貼!0 e* d1 l- z5 Q' B. k$ H+ M7 n
自拍不難,用自拍棍就事半功倍!
7 |' ]! n: s. B1 y+ ?9 ^" G0 `用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看