嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
* \; d+ g  B1 m  X+ {- O4 g' Y2 Y3 u( C% r  P
自拍真係好難
( X  _8 i% r- j! |, i  [
1 W* y8 L1 |. k! Zsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   0 C. r6 K8 b' O& {
" [, b" i. K3 K' ?2 q  m
) J" z. @" O' d9 a; v8 E
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
6 @7 c4 L- x4 i! z9 e/ F2 D$ X( I鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   * C+ A& R6 M* w. u( K$ e
的確唔錯( q. h( ?' \- P) n2 Z/ l" e+ s
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
8 r0 t' \& n) X7 M% v1 |
! i3 j$ L) W/ W: [) M
當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋
. E) ]* B4 r0 W9 ?# C# s; q& K; I! ^  k  Q) ~  d
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。2 ?6 n) Q: h9 v+ L& e# y

9 r" [* {/ @  K' }例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,
+ T; u5 E$ R1 ]2 W" \7 p: ~9 \0 e, ?! N+ H( ]4 j: D+ o
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明0 l* g9 q6 A* a

+ l$ E6 \5 e" j# C總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想
& s% E- O7 j2 o! A. q6 K1 G8 S3 X( u0 y$ g! D6 |3 g
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   ; u% k2 @$ A3 h. v) n

l" i1 V4 l$ T! p5 S, F6 M/ c6 p* Z
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
, z& R1 E; R( w2 L# @

4 I6 T% E- s& K5 O( q% ^自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛. q- e+ y) }, h8 j
8 S' q3 {; ~" f

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
8 |7 H0 e$ [! }! c
7 f2 e5 C5 F" g. X. H9 Y% U; ?& V$ O3 K; q9 F* O+ v8 }
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
; J' ?( J6 H5 M8 E+ C0 \3 e
9 g' r- t! D) \0 S
5 V# {& {7 u5 C2 ^$ {% p# a% h
我居然看漏了這個貼!
: t; B' e; ~; z' c, ~. P$ C- j0 q自拍不難,用自拍棍就事半功倍!; P7 X2 B" X! _" ~8 a# T$ z& \
用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看