嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
& b5 a' h- ~' g3 m+ d
0 T) P7 j, R5 |4 {4 L7 m4 i[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   
) [& W% T1 T% {7 |8 J# ~返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
9 B# z% ]( D0 }5 ~2 S& m9 v
9 G* m! x; |! n7 w+ X, D- Z! `你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!/ r% r- q1 k7 ~$ Y
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。5 R. w& ]% p2 U8 V! t" J
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   ; ^8 O3 U! E5 q! {2 E
D數大會吾透肉,無咁性感!; z9 K- C  Y: C" Z& p8 Z) u; h# ]5 L
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
% q7 H- ~) M0 M) }謝謝分享!
5 ]8 V$ Q, Q& P+ }" V
; T( Z; E2 Q! l: ]$ W7 `" ~
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?. j* Y6 Y  x6 |' x% A

& e; D/ C0 |- }- f5 k[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   ( K" I/ `  f5 s& d' t: W$ f
其實澳門有冇啲咩買絲襪
/ C; w' r+ r, M" h) s) q0 ?# H$ V( h; S. e( |4 V
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
" H6 b% R$ b2 g4 X& b1 E- A9 _' q) F
1 Q( R6 A* G# Q+ r; n- h8 U. y' W4 o3 D
MINISO囉 再唔係就88伴
; c$ [+ x7 E! v: t# P
2 ]+ o# h" Q/ u' e* Z4 V2 O  R9 }# a/ z八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   # h$ g6 M" O6 b: r. x* Z  U
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
$ e( c* Q" Y" S4 v8 s  v" [

( b+ q# D1 F1 k5 j其實薄身都好,不過我腳毛多⋯8 k' _7 B; J6 J9 Q, n% @
- V: ]$ G9 K/ z( E0 j  a
夏天厚都可以,有冷氣就得
6 }9 S7 h' g! c2 K/ V. P/ \6 [
+ R0 r& n" |8 Z! F; c[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   
" `8 d; `0 r6 ?8 X+ E( O6 F
9 F* i! ]: f$ |+ F- W, m4 M" ~
1 m9 Z- X# r! g, ^9 S. N其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
- Y% ~( E3 T& Q  M$ {6 n/ Q4 Z
5 V3 X' w6 X9 z+ W夏天厚都可以,有冷氣就得
$ |" Y5 M4 ~3 b, g3 N3 ~7 T2 m

- I/ [1 w& A9 f3 |) s6 Q( L0 e講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
' I: U& r: s5 T  m3 j# Y9 v; \" a, ?/ t, _

( q' |: i; o% x. Y講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
% h1 r- k3 Y4 O$ F$ Z3 p
2 u1 Z0 B2 y: W& e
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   5 y& U. j7 h9 n6 I* |

7 c! n) w7 |/ p$ k% e$ j5 K9 a' [" ^$ }( ~. f4 n( I" O
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
) }/ C  Y4 X( V8 w; t. k& Z) B
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   5 a  Y1 w8 ?  N4 a/ U& {
我在八佰伴或UKtights買多.
5 b6 |: z+ i& L6 D! E& D) R2 p2 C1 f5 O+ u7 U- D! x
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.; Y; x; m$ P/ }9 |
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
7 X: I# e& _4 X! F男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
; K" f% x0 D+ Z8 ?2 K: P- E1 p
0 |7 [& u$ W+ e, X3 m" O* z( t! T/ B呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

7 `5 D) x5 {* y9 Q+ n: M! V% K

- ?7 X" o  \' R160D+80D; o2 i+ T; }# K6 _) F% {/ c3 ]

. u& M, z" ?( c' }* a[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪0 O1 s( l1 ?: P4 o' F, C. {
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買6 i  x! s; T' I4 P* o3 n8 m
因為不會理會是什麼人買
8 s5 P1 y4 L9 }, ~5 c而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
0 F3 W" e4 s% Z# N# K當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
# s( J0 D) I! y* n: E/ o$ s$ ?另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,( a/ c- }0 N5 W) w

) P" s) r) q# |4 T, p  I[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]