嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
. `. J, P' }* \0 w+ R& F. H) y( ~1 T! D+ s$ ^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   6 Q% a0 Z& i; _
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
3 M# G# ~& S& X# e) v

* ?7 f0 B! w8 K. I) @) S% G你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!
* M5 `$ d3 W: g8 U: X  g1 ?請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。) H) Q  H$ ]1 C! a/ f: L9 V
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
' R. I$ C$ U& c+ c3 r. g# uD數大會吾透肉,無咁性感!
1 p5 [! `$ H8 L請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。8 P. G+ M; W( B
謝謝分享!
" {  T1 Z2 {0 z5 U6 ~" v: J9 a

# o5 G% K) R2 Z4 q我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
/ o4 ]5 g& u" R& [! ]
; m. F9 k& @. _1 c- f3 a[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   + \. ?3 t9 C% [3 M" B
其實澳門有冇啲咩買絲襪
* A9 I8 r* q! K2 y1 u
2 a5 H! ]" \: ~  V: mMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   9 |7 b; V+ d' k- D2 T- B

# y  {3 u! b% G  M3 R  k3 O0 a+ x" ~. c1 v7 ]4 o
MINISO囉 再唔係就88伴
. C# e3 ?: M% t* K7 t& t! l
6 D& O" m6 X2 q6 i; ?+ [9 n9 n八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
* q: F( I/ j3 {厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
  V6 |4 }% v: t( M2 r
  G; ~+ f& @! d% A; w$ b其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
- ]8 ?8 w: K* L& X8 I
( @5 j2 z* s9 s( A/ g夏天厚都可以,有冷氣就得3 k4 j" B4 t1 f+ g5 `

; N$ a- D( F% _[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   ( C4 H4 m* x% S
& D. ]! ]% m2 Y. C& T
2 B3 [. t( s4 p/ ~- I
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
# X% d& Z9 y) o* p6 S* P% X" t+ T3 a5 k
夏天厚都可以,有冷氣就得
8 K8 K- }" u! ^# T% w( v' e$ _5 B# ~* n. `) h8 ^% L, H
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   " F  V+ {6 n  f+ N1 v/ T4 x# @
; y/ e1 Q- D& S0 q

& k* J$ q  ]' [講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
( {% c  p& U5 Z* G3 K. K% A+ T* n
- Z* q0 d( I* s
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   # x5 q& `' \. ]& B8 s
3 A, h# }9 M+ X1 N$ J& U" Y
9 o4 R% h$ k: m& d/ u/ i
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
+ \* }2 O2 V1 \+ v: ^
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
) g4 {% A& a* B% n+ O我在八佰伴或UKtights買多.
* n+ L# O7 B* S/ ~& e% u5 O7 k9 x2 u" |" x3 ?% c" U1 r% T$ @
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.7 D1 F, h2 H& J9 g/ r2 E; ^! q
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
" ?2 K9 ]' y3 S男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
$ \/ i. g. v4 }: H5 l; Q, w; u2 d
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

% P4 \8 o+ F' }5 @

7 [6 ]1 W( x: F  v160D+80D' K3 G9 A# P; _5 S5 o

- _* B) y; s4 s; h, d+ e[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪- Y( d# F  T( [7 n
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買8 ^/ N2 @/ t6 o4 F# S5 q  e: Y
因為不會理會是什麼人買0 C3 i6 G; k  L; P
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹0 I0 G& M, Z2 G
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。: b  Q+ i; y9 r% A  T
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
" c, P7 o- O$ B: T7 @7 ?" n
3 m0 W; e2 v+ H% F- ?[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]