嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果3 _1 t  ~. l0 p/ @

, b& X2 ^# D& M1 V! S/ W+ J" l! ^1 i/ g[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   
6 C, Z( t+ \! x- v: |1 a4 s返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
- ^- [. r  q3 E% ^* d
" ]7 i! k- P2 ?/ ?& V0 s/ K! _你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!/ b7 ~+ w* e, e1 t8 D$ Q" B
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。5 ^. s/ O+ y: P5 j
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
( ]: K- t) p/ y- Q1 h$ C' gD數大會吾透肉,無咁性感!
% `# h9 b- _! L& L請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
% R: y# L: }; A8 ?4 r4 l1 ?7 b謝謝分享!
$ \4 B! s' `& J" Z, |& A, z& t/ b% j+ B8 ?8 J
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?( o" N  S1 X/ Q" |: W5 I0 }

: B8 J% v) Y- z+ l4 v[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
/ U- S% z8 Q6 ]$ l# s7 Z- n; [/ y其實澳門有冇啲咩買絲襪
! q5 M9 M" Z0 O, a& y0 z6 `0 a
3 V& Y$ i: g0 B/ l1 `& Y9 @MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   % I9 |  e# Y  l+ {: H
  V1 @$ e& Q0 P, }

/ b7 a. o7 Z7 O( O; m; u5 K9 }6 N' CMINISO囉 再唔係就88伴
+ C& |5 i+ ?5 ^4 w6 V# n% T, q
1 u% b  G& q9 B
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   / Y. P9 H6 T6 _2 A
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
2 H, e- W9 \1 X  V
6 ~' K9 Q" f" R3 ?其實薄身都好,不過我腳毛多⋯' v0 d8 g+ m% s

/ M" t: `" c/ Z, l$ |) c/ J夏天厚都可以,有冷氣就得7 @2 w' }$ \9 Z% J

1 ?% |, r" B+ r$ c. \7 x7 n[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   . k4 ?; o" X4 O
* o7 L) r7 W0 F. [- o0 ^
0 o# D0 y% \4 i0 ?& D# C! _4 J
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯. {" f8 k: h$ \! N! R& o1 _1 r

) Q5 l7 O$ I" S* {夏天厚都可以,有冷氣就得
  N) n; X8 N( N7 J: w
5 \3 E7 y$ n, \- U( z, b
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   ( ]3 s5 a0 L7 ?$ E

, ^: o2 N' H% T, r9 _8 x. T5 e  |% n0 |& N
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
8 m! W1 Q, Q% w) V) e0 c# R
; \, X1 O: ]8 j/ m( k望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   
3 ]! ?! e9 {9 \5 E0 \0 H6 b) j" ]( e! \1 f' ~4 y; k
5 D- Y  z9 ]0 W5 {. A) o9 ~
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
0 M& M, q" q5 }8 o: V- u. `; J- m成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   8 N0 L. \! C( N' y+ d7 Y
我在八佰伴或UKtights買多.
3 @* r) |7 e5 Q9 ?9 T0 U
$ u% Z& a3 V& S/ l: h7 m9 {
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.' Z# s/ {1 E' R7 \" r" K
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   + K4 V9 n0 h+ n( H- ?' a/ G
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
6 F9 y- Z8 B% l% i  z8 V! Z$ }! h
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

9 e! I$ ?; d; G1 ^5 k# _
" n; I% p6 D' P1 z
160D+80D8 W8 Z7 r) o: P4 q% g0 _# i) d9 ~
" S) C( D$ k$ X) Q

wow! 不錯不錯很美的絲襪7 v$ T' \2 e1 n! a
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
  F# ?7 J$ r- C8 `5 ^( H因為不會理會是什麼人買  c8 v! l& ?+ b; S) B' o
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
% N: V7 V! _+ a' J$ b1 Q當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
- J/ O3 O% w1 m! s8 C另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
: W) l, F: }* y$ K# b7 Y$ Y, n1 l# x* Z3 n* [" g$ N/ G