嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果. |( m! t2 E. b/ Z
/ R2 i. j1 z8 T. u& ~0 w; m+ B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   ' g8 q( B  b' H: a5 d
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
+ z5 e6 E2 C' {% G
5 W0 r3 a% L1 ~4 [
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!% z& m3 w9 |- |: h, C
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。) T# t9 B1 o7 C+ n. [) R$ Q9 Y
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
/ A) q1 H; X. H0 W; n1 \- VD數大會吾透肉,無咁性感!
# y3 m! O5 i; {3 R+ A* h請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
' l2 m5 ]9 L, M( x1 H. V3 m謝謝分享!
6 V2 P- C, b3 H' Y: L
  z0 g! p; o2 s4 E. h
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
4 n/ }* C0 h* A2 C* t" B0 i- x; F8 k7 J( \; y9 h# f

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
! d8 m: D4 f8 X' e其實澳門有冇啲咩買絲襪
1 C& b+ G% l3 Q& I$ T* _3 ?
4 M6 D* _& A  G# ~3 n. iMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   / e! [0 y) E. i9 D3 m4 l# q9 Z

% C2 f3 L9 W  b2 H. J8 Z- j; Z' Q& B; I# ~0 e8 v3 @
MINISO囉 再唔係就88伴
/ g+ \% V3 j% q
, L( |' c0 ?1 `8 [/ w1 j/ O八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   ( P% n  j- \7 a8 ~8 x* T# o
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
: ]2 U: |# X: H9 V) n1 h1 z4 J
& z: w$ r9 u2 M- a2 e# w& O5 e其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
6 c/ S5 m! R* ~. R* n& S" U( J; L2 b; {3 I0 D3 E" E0 D# ?
夏天厚都可以,有冷氣就得
$ }3 j4 N& Z0 @& C( I
" |, `5 Q" I! ]0 t( a2 s" ][ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   , k" R) A% O9 Y0 z/ \) ~& C

5 Y, \. Q9 a# B# h$ o8 g0 H# F
/ w# f( P9 W$ d1 n5 I/ k- u其實薄身都好,不過我腳毛多⋯8 x. j0 j7 n$ G5 b/ i
! [  a' K$ ^  \; P, U
夏天厚都可以,有冷氣就得
8 E- r4 E3 ^( G. W; d* t  ?. q! m2 e) [; z8 P3 u
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
( S( f) ]* u( C) o4 i8 f! L4 `* ~) P, P% O1 Y5 ~
' m- }3 \+ o& j1 [( ]/ m% r' K- V9 Y1 c
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
" F3 a  L0 n, |, N9 z% h0 }! s" [) C( _
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   . `+ t, T% h' `; [- |# {$ X+ x6 i

3 v, m6 X& X, ~; f6 d# A! L: q
, A/ l7 Z7 w6 k$ E" O4 ~( H望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
, a( A6 e( N4 V6 P. @成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
) E9 S! c- v" |' j* Z2 ^我在八佰伴或UKtights買多.
7 i* G. j1 R. v

. R) S. t$ D) H, T/ I/ a& L女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.9 ]) d! S/ h. [
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
% U# X6 G9 \! j$ Z男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
& Q: S. _3 ~  i6 j0 V- q
, L- T7 z# d4 c+ j# F
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

% S% C! M. ?$ ?# ?. g' {0 N
: E2 m) s+ e' M$ }0 D& M7 d160D+80D" K0 [/ o' O/ _; z7 }; k4 O% c4 k

% f6 v' n0 r  X9 m[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪
# o9 [) g. R  o' `2 s其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買, t: n2 m2 B5 @$ B3 ?2 n6 g9 `' M) \
因為不會理會是什麼人買
  d- s7 E3 g+ X5 p' Q! ], [而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹+ s. ~! |( }& J# g; S; J. j5 q
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。+ u" a; E! T9 t( I
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
$ |. M- u/ m# X) `2 Q3 R: C( S% e
- u2 H/ I; A# b! W, J7 j- U% l! l[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]