嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
/ l2 d& B3 p/ O, J下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
/ y! z: b7 v5 b5 ~2 j- u

2 j2 c7 U5 l+ M0 F5 e; f夏天會,好現。
# E$ l* S8 [* z9 \1 o4 U" {# S
9 G0 Q- w% Q) \4 K% ?5 K. U# v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   ! b, J! Z5 n3 C5 W; H+ Q  Y$ H
4 x4 d/ h* p4 a- v0 B8 M. s/ Q
- J6 ^2 T" M# d7 Y$ \
夏天會,好現。" W1 A3 @3 a0 F* N- F

; q! r3 Z9 U7 s  }; i(o^^o)
" F* n1 o5 S' f/ @/ h

7 [, [# W! i$ @! I2 Y夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   3 X2 `* ?- J6 J+ G* E$ m
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
- X0 f1 t( ^4 M/ i# a9 U# A8 P1 b3 b# j+ T$ @8 ~9 c) X# Y
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
! w5 u1 t4 c" W1 t4 e都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
- m8 c2 v3 J9 v( v3 S
0 {9 `% K3 N' ^& b7 dSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
4 \$ Q) c: @" U0 N, s; E' w( |: H5 E* w

0 x0 h$ e2 w8 B- r: r8 L) i( `夏天唔敢咁樣玩
  b* z8 G+ B9 f5 j' C! P
- M. q  l7 x: r# e, w現在天氣,正合適. S6 v9 A2 B) v1 N, H! W# o

9 w! }8 I3 O$ A1 e' a2 V(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
, b$ H3 f# A$ Z6 f% G5 `6 q. ^( w8 M& ^2 f: O6 o

+ o# L4 s) j9 S( |3 c( E現在天氣,正合適
8 l# [. b& Y  y
9 |* _9 j6 \! ~5 p- d$ y(o^^o)
5 c4 O# z& D* x0 E2 z
: a7 `: t8 p/ S係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   1 n5 Y9 g2 m+ f
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
5 g  a7 s8 S7 N
" s: {) L, W4 L+ l5 G3 w
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
& ?! q! X1 A% {我多數都喺入面著死庫水加絲襪
  C' y( i+ N5 w" F) M% _, f" V! M# x5 o; o# W
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 - S! v- i- K& U* N' \1 q% U6 z
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   ! V5 ^% s4 N& E' R- \$ _9 u% z4 y# Z
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
( A7 f6 y/ Q8 W% k- \- x介紹!介紹!
% n1 [! Q7 i! ]4 @& o! k. \# Z8 }' F& c6 k. b8 \( Y5 C! K3 u
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
5 o) B, N4 m4 N7 P# E3 K* h
4 @+ s" {( ]& O: ^7 {$ @. O一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   & ]" R5 k# g" c) s4 X

3 G( Z; ?$ H# S% [1 G# z8 {9 q0 g) d# N5 d3 }- y
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
- S1 q, J$ T5 k' H& C/ x, v/ r. ?4 n: a% R  @
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
" p7 g0 O3 ]' l+ c1 r/ v9 i- s
/ ~1 Z, u. g3 z: U+ q
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
9 q  G9 E/ h  v/ c* E
4 X8 G' F7 J: G4 P, z/ h& ]% @8 m# R  m/ U. u
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
0 N4 @* ]6 v/ P+ y2 O) G
0 C7 h9 @( h& r' t
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我