嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   6 W( h# n; {5 j% I1 b* B
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
0 Q9 H8 I7 u% V
2 n: _" ~$ \+ p& |
夏天會,好現。- M) R8 H! e; y0 D- K

9 e7 H/ o. g6 a5 g5 @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
8 \- t$ t. M- {0 g5 w: k* f: @/ r# u+ L" A

7 y. M. I. W. Z, A" z+ \夏天會,好現。
3 J8 C; w$ t3 Q5 z3 Z8 G& {+ p- f! d6 z9 j( s, G
(o^^o)
( \$ h9 }( B3 g, `9 z4 I3 U/ I; O/ }# p% Z
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
6 O' ~4 @2 Q) F: ]我果d全部lace款,仲有幾件連身款
+ E. d$ M, \4 w" m( y+ [2 i) M/ W( A7 ?- F" [0 }  C  ^( N9 k" D
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
( R$ |+ z$ r. f% c' S& i都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
1 W& [2 U  X8 ~! K% f. r* n' d" E' }+ A

- t& `) r1 i, m% ASports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   $ N  o; m. d, L* i4 [

+ ?! M5 i+ v4 P: h5 Q2 V
5 E: p, s* @5 L, F; a" P5 Q夏天唔敢咁樣玩
* b. K; c$ l) e  _- ]' H5 n1 q. u2 S$ }6 S9 y5 r
現在天氣,正合適
2 W6 ]' E) C& V% k( s/ s5 W6 Z) G& x, G9 p. A- K5 {& s0 Z( Q: F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
& H* S' W+ ?; ?9 W1 {% v9 r% p. F8 y& c- i" ~( ?

2 w! P( q2 p9 V$ K7 D6 a現在天氣,正合適6 J) z8 }  h: f) q4 {* A
# X  K. z0 B# _9 K6 p& S/ y2 B
(o^^o)
+ K( V. i" H$ h( |  o* I* _: [0 v8 z: q. H8 f+ b8 g
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   0 g- @" d; i3 p% y8 \" k2 k/ v
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
6 w% t) r* Z7 E, O' r# j+ r) i' \, u7 {5 o' Z' ^
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
, ~$ S+ D2 z  p, X% A我多數都喺入面著死庫水加絲襪
, _4 E# J+ ?, _* T

, w" _9 a# }% v. T9 Q死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ) S5 l$ _6 p! v& O& F* `; w7 z
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
. \) E' W+ W) `1 Q! {: F2 ?3 H+ L邊間bra鋪有得一齊研究咁好 0 s/ L7 g( p( a0 T
介紹!介紹!
/ z7 u* D( E  Y5 A# \# n% T# @/ k5 \: E" O6 b1 Q2 _9 s
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
% Y& K, F( k' N7 C' }" K: b
  q- M, K; o' j3 J* H一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   9 F7 ]9 J" u- a% j* B/ ^

7 d0 s/ g& N+ o5 L' S# B
4 d- w+ a) s6 S7 W8 ^, C; U我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦! a* B: m; W4 a

3 F1 b0 ]+ `8 j% w  z5 S5 Y一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
* l! w* Q9 D% s( r; j: r' J

( g8 V. R) s% ?, C2 c, Z果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
) F1 z, ]* V5 I- t* k, p1 j0 f! N0 a
# K; x1 ?; m( ~, s( k& D: _$ C# M7 x
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
8 d& l# p, R+ B# z3 @3 E! n6 S+ L
% v" w/ `; t! H1 e4 W% R恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我