嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   9 V' S! x' n, R+ p' {2 L
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
  E; M6 ]% l1 |- B, W
3 g) S) D6 e% N9 K, H夏天會,好現。$ Q( g: d0 M8 N, _6 u

5 Q" {4 I5 q6 V3 \* {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
: Y3 b8 p( r8 k9 Q; C
" O) P( s7 N7 U' k. Q
. o' d0 I5 Z" T5 F- _; _5 Y夏天會,好現。/ w0 q3 e1 x* _7 f- s

8 @% P, k* Z! o% p: C; Q) H(o^^o)
* N- ~+ \- r! P) n- ^
6 r( Z! S5 b4 Y5 a& A! j夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
7 j/ q4 d, ^) \) B/ t5 F5 x/ D我果d全部lace款,仲有幾件連身款
, M0 ?, N' l; l' Z+ {3 m" ^! O* X. X+ t- f$ {+ L" K/ T
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   : `8 ^! |2 w  u5 N: \& d
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
' F- U/ |, e; E  A/ p5 q- ^7 Z
( ^8 H& x  w6 {/ A1 w3 SSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
; [" F' u) X+ Y$ p' h
; [, c/ y7 U: I
$ I# ^# j) b* k. S! `+ U& }! h+ Z夏天唔敢咁樣玩
/ N5 z  B1 b6 R) p9 N, k, P. C! V. m' _% o! a- x) a
現在天氣,正合適
$ H5 m  ~1 p! L* w# `5 t$ d, g5 H1 E! }0 ?$ [; X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
  ?+ |2 M1 Q  X3 H2 C1 H! f
  ^8 Q1 ?3 P: p6 z( W5 X: O- h! F) v& @- c: ~8 q& e
現在天氣,正合適
+ E4 O" ^& g" C+ o% q4 a3 M, z  @; O
(o^^o)
8 Q7 A' ^, e/ _4 `" h# {- |& S

; d" h" Q, H/ O& G' C7 {係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   ' ?6 j! s0 Y8 V
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
% s: t8 F# @5 a

3 D: r7 X# E* k) |  G夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   ( R) {) p7 @0 p7 j6 |  @9 D$ S
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
- G% g: ?/ T  C) B/ z8 Z. N3 o+ _# v$ D! Y- p. D! p- C% h4 I
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
  G, z8 i2 a# M" ?( p; J: p介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
; k. X( l* Q% D6 j( @邊間bra鋪有得一齊研究咁好 " l& z: r2 q: ~  x; b
介紹!介紹!
; [' O. o& u% a1 k: E$ B6 V* ?
- H" z+ e( W: S我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦2 D$ ~1 {" g3 ]- u
; w" `+ K4 A6 J2 v; f) {
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   8 ^8 r, Q& z4 t" w

) w, k$ i! A" _, U
# f3 j4 c$ X& i2 l我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
/ s: P9 {* G3 C2 K4 B
& U4 ]5 @, b- y3 `一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
+ i. ~# y6 K% R9 }" o% B

4 j$ E8 ]8 i) v6 G  T果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   # M9 A( X4 y6 j0 r( q) `
" ]! d$ h) E% ~* N0 [" S$ X/ Y
2 _7 K) u/ l0 I4 B+ f( ?  {
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
1 T2 `: a; f+ ]; @' m6 O
0 X2 V, r0 p; f1 x- [
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我